Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anyone experiencing an issue with devices not updating when you hit ON/OFF?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Anyone experiencing an issue with devices not updating when you hit ON/OFF?

    Is anyone else experiencing an issue with devices not updating when you hit the ON/OFF button? What I mean is when you hit the on/off button, the page used to refresh immediately and show the device on.

    Everything is responding to my on/off request, its just that the webpage doesn't refresh.

    Now I have to do a manual refresh in order to get the updated status.

    Thanks!
    lazarustx(Rod)

    #2
    What kind of devices are you controlling? My X10, and Z-Wave devices update when I select on or off on the status page but to be honest I rarily use that page. I generally use either HSTouch or the Touchpad plugins to control my devices.
    -Rupp
    sigpic

    Comment


      #3
      Rupp,
      I'm controlling Zwave and Virtual Devices.. It fails on Firefox 3.0.10 but appears to work on IE 8. Sigh...

      I know, Firefox isn't supported but its what I use....Any suggestions?

      Comment


        #4
        Have you tried using the 'View Page in IE Tab' feature in FF?
        Mike____________________________________________________________ __________________
        HS3 Pro Edition 3.0.0.548, NUC i3

        HW: Stargate | NX8e | CAV6.6 | Squeezebox | PCS | WGL 800RF | RFXCOM | Vantage Pro | Green-Eye | Edgeport/8 | Way2Call | Ecobee3 | EtherRain | Ubiquiti

        Comment


          #5
          My icons have not been refreshing for some time unless I refresh the page manually on IE6 & 7.

          I originally put this down to a problem with BLIcon, but have since noticed it is all icons not only the ones BLIcon controlles.
          sigpic
          A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"

          Comment


            #6
            I believe HST can code around this.

            I have seen this for a very long time.

            If I click on an on or off the action happens but the initiating webpage doesn't reflect the change. HST could delay the web server code for a second or so to allow the other threads to change the device state and update that device's new status before sending the results back to the initiating web browser.


            ~Bill

            Comment

            Working...
            X