Announcement

Collapse
No announcement yet.

W2C message on start

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    W2C message on start

    I reloaded my HS machine with Windows 7 and am running beta .62

    I get this message about the Way2Call when HS starts:

    Can someone tell me what it means?

    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~HSPhone~!~HomeSeer Phone Web Interface initializing.
    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~HSPhone~!~Adding phone line 1, Name: Main Line, Modem: Way2Call Hi-Phone Desktop
    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~HSPhone~!~HomeSeer Phone Web Interface initializing.
    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~Phone Line 1~!~Initializing Hi-Phone device...
    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~HSPhone~!~Resetting line: Main Line
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Wave OUT id: 1
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Found Hi-Phone audio device: Speakers (Hi-Phone Desktop USB)
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Wave IN id: 1
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Voice Recognition Language ID: 1033
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Error in Hi-Phone InitVR: (100), Exception from HRESULT: 0x80045002
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~On Windows 7, ignore error 80045002. Use the Speech control panel, advanced view, to set the audio input to the Hi-Phone USB
    9/09/2010 12:10:21 PM ~!~HSPhone~!~Calling hangup for line: Main Line
    9/09/2010 12:10:21 PM ~!~HSPhone~!~Enter OpenLine, line: Main Line
    9/09/2010 12:10:21 PM ~!~HSPhone~!~Enter WaitForCall, modem: 2
    9/09/2010 12:10:21 PM ~!~HSPhone~!~Muting rings enabled
    9/09/2010 12:10:24 PM ~!~HSPhone~!~Finished Resetting line: Main Line
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    #2
    Originally posted by Blade View Post
    I reloaded my HS machine with Windows 7 and am running beta .62

    I get this message about the Way2Call when HS starts:

    Can someone tell me what it means?

    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~HSPhone~!~HomeSeer Phone Web Interface initializing.
    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~HSPhone~!~Adding phone line 1, Name: Main Line, Modem: Way2Call Hi-Phone Desktop
    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~HSPhone~!~HomeSeer Phone Web Interface initializing.
    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~Phone Line 1~!~Initializing Hi-Phone device...
    9/09/2010 12:10:19 PM ~!~HSPhone~!~Resetting line: Main Line
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Wave OUT id: 1
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Found Hi-Phone audio device: Speakers (Hi-Phone Desktop USB)
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Wave IN id: 1
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Voice Recognition Language ID: 1033
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Error in Hi-Phone InitVR: (100), Exception from HRESULT: 0x80045002
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~On Windows 7, ignore error 80045002. Use the Speech control panel, advanced view, to set the audio input to the Hi-Phone USB
    9/09/2010 12:10:21 PM ~!~HSPhone~!~Calling hangup for line: Main Line
    9/09/2010 12:10:21 PM ~!~HSPhone~!~Enter OpenLine, line: Main Line
    9/09/2010 12:10:21 PM ~!~HSPhone~!~Enter WaitForCall, modem: 2
    9/09/2010 12:10:21 PM ~!~HSPhone~!~Muting rings enabled
    9/09/2010 12:10:24 PM ~!~HSPhone~!~Finished Resetting line: Main Line
    I think the message says you can safely ignore it.... It has to do with your speech profile. I have XP and can't seem to delete my speech profile-- so I have all sorts of issues related to this. You seem to be fine though.

    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~Error in Hi-Phone InitVR: (100), Exception from HRESULT: 0x80045002
    9/09/2010 12:10:20 PM ~!~HSPhone~!~On Windows 7, ignore error 80045002. Use the Speech control panel, advanced view, to set the audio input to the Hi-Phone USB
    HS3 Pro Edition 3.0.0.435 (Windows Server 8.1 on ESXi box)

    Plug-Ins Enabled:
    Z-Wave:,RaspberryIO:,AirplaySpeak:,Ecobee:,
    weatherXML:,JowiHue:,APCUPSD:,PHLocation:,Chromecast:,EasyTr igger:

    Comment


      #3
      I'm still running XP and I get the same messages as well. However, everything still works, but I just hate seeing any error messages!
      -Todd

      ____________________________________________________________ ________________
      HS2Pro: 2.5.0.81 :: HS3Pro (beta) || Plugins:| SmartHome PowerLinc USB, Global Cache, BLBackup, DooCPU Monitor, DooMotion, BLOutlook, BLIcon, BLOutgoingCalls, OutgoingCalls, ROC-Rnd, HSTouch iPhone, UPS Monitor, DooMenuBar, BLSpeech, HSTouch Server, WAF AB8SS, mcsTemperature, VWS, BLChart, RFXCOM, ISY Insteon, iAutomate RFID, iTunes, NetCAM, DSC Security, Nest

      Comment


        #4
        Originally posted by tmcgowan View Post
        I'm still running XP and I get the same messages as well. However, everything still works, but I just hate seeing any error messages!
        Me too. I hate seeing errors when HS loads
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment

        Working...
        X