Announcement

Collapse
No announcement yet.

GreenWave - Polling not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    GreenWave - Polling not working

    Since a week i changed to HomeSeer HS2 as HomeAutomation software because of issues with the previous software. Now i`m trying to get a GreenWave powerplug working but when i start polling the devices it stops responding.

    Code:
     
    1-7-2012 17:14:33 Warning Aborting Z-Wave send, taking too long to send command to node 2 waited 6 seconds1-7-2012 17:14:43 ERROR Timeout waiting for send abort to complete1-7-2012 17:14:49 Warning Aborting Z-Wave send, taking too long to send command to node 2 waited 6 seconds1-7-2012 17:14:59 ERROR Timeout waiting for send abort to complete1-7-2012 17:15:06 Warning Aborting Z-Wave send, taking too long to send command to node 2 waited 6 seconds1-7-2012 17:15:16 ERROR Timeout waiting for send abort to complete1-7-2012 17:15:22 Warning Aborting Z-Wave send, taking too long to send command to node 2 waited 6 seconds1-7-2012 17:15:32 ERROR Timeout waiting for send abort to complete1-7-2012 17:15:32 Device Update Device: Z-Wave Z-Wave Interface Child 2 Electric Meter Watts value set to 2240 (22,4 Watts)

    I`m now testing with HSPRO a single Aeon Labs Stick and a single socket GreenWave module located 1 meter apart. (to eliminate my Z-Wave network) I already replaced the HS machine the Z-Wave stich and tested with other GreenWave modules al seem to have the same issue. I`m also polling Duwi switched wich do not seem to have this problem


    Without using polling i`m unable to record power usage but switching works fine.

    This is the page of the products i`m trying to use
    http://www.greenwavereality.com/solutions/

    NOTE: I`m from holland so many HomeSeer device are unavailable for me due to the used Z-Wave frequentie
Working...
X