Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aeon Labs Zstick - USB offline

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • IGG
    replied
    Solved - Bad Stick

    Thanks all. It was a bad stick

    Leave a comment:


  • Rupp
    replied
    Originally posted by IGG View Post
    I tried the powered hub and I still have the issue. I contacted Aeon and they suggested the same but I still have the issue.

    I don't have a virtual machine just running standard windows 8.

    Any other thoughts?
    Do you have another pc to load a trial of HS3 on and test? It could be the PC or a bad stick. It it acts the same on two different PC's odds are it's the stick.

    Leave a comment:


  • Steve Q
    replied
    I just discovered that one of my z-sticks is bad. It no longer works at all when it is unplugged. It is totally dead when unplugged and therefore it cannot "include" any additional devices. It still works as a transmitter and receiver.

    Perhaps there is something wrong with your z-stick?

    Steve Q


    Sent from my iPad using Tapatalk HD

    Leave a comment:


  • IGG
    replied
    Still not working

    I tried the powered hub and I still have the issue. I contacted Aeon and they suggested the same but I still have the issue.

    I don't have a virtual machine just running standard windows 8.

    Any other thoughts?

    Leave a comment:


  • Steve Q
    replied
    If you running any virtual machines on windows, there may be conflicts with the COM ports. I am running HS2 on a virtual XP machine in Windows 7. At times, the COM ports will "release" and they need to be manually "attached" .

    Steve Q


    Sent from my iPad using Tapatalk HD

    Leave a comment:


  • rmasonjr
    replied
    Hmmmm.... Maybe try the stick plugged into an external powered hub?

    Sent from my SCH-R970X using Tapatalk

    Leave a comment:


  • IGG
    replied
    Thanks. I checked and power management is off for each of them. I can go for a couple days with it working find and it just stops. I have not had the problem in the past.

    Leave a comment:


  • rmasonjr
    replied
    That sounds like windows power management might be set to 'allow device to sleep'. Try turning off power management for your USB hub.

    Sent from my SCH-R970X using Tapatalk

    Leave a comment:


  • IGG
    started a topic Aeon Labs Zstick - USB offline

    Aeon Labs Zstick - USB offline

    I am having a problem where the Zstick is simply going offline. Meaning, I have to unplug and plug it back in for Homeseer to recognize the device. It seems the COM5 just goes offline.

    I'm not sure if this is a windows/hardware issue (I have updated all my bios and drivers) or something with homeseer or a bad Zstick?

    I am using zwave 3.0.0.213.
Working...
X