Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with this forum??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Problems with this forum??

    Is anyone else seeing intermittent problems with this forum? I have noticed several times in the last few days that it doesn't seem to be reachable at all. Currently for me it's extremely slow. Tried multiple connection paths (e.g. Office, Home, Mobile) that are all usually very quick and it's slow from everywhere right now, including through Tapatalk
    cheeryfool

    #2
    It has seemed slow to me and on several occasions wouldn't connect for several tties.
    I reinstalled Chrome on my end.
    DSteiNeuro

    HS3Pro

    MSI Cubi Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz, 2201 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) 16GB DDRl RAM

    Enabled Plug-Ins
    BLRussound, BLSpeech, HSTouch Server, JowiHue, MyQ, Nest, Rain8, Squeezebox, Ultra1Wire3, UltraGCIR3, Vista Alarm, X10,Z-Wave

    Comment


      #3
      FWIW it's fine for me and I've been trawling through it all the time recently.
      Originally posted by rprade
      There is no rhyme or reason to the anarchy a defective Z-Wave device can cause

      Comment


        #4
        I notice mainly when I try to use tapitalk that it sometimes just does the spinny thing. Happened this morning but fine now.

        Comment


          #5
          This morning I had some issues. I could get to the website but it was really slow.

          The forum slowness did ding my editing and posting some this morning.

          I thought it was me for a bit until I checked other websites and noticed that they were fine.

          The forum response times are fine now at 1213 sea time.
          - Pete

          Auto mator
          Homeseer 3 Pro - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU 16Gb- Mono 6.12.X - HSTouch on Intel tabletop tablets
          Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.12.X
          HS4 Pro - V4.1.11.0 - Ubuntu 20.01/VB W7e 64 bit Intel Kaby Lake CPU - 32Gb - Mono
          6.10.0.104
          HS4 Lite -

          X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation-Tasmota-Espurna. OmniPro 2, Russound zoned audio, Smartthings hub, Hubitat Hub, and Home Assistant

          Comment


            #6
            I have been seeing the same thing over the last few days from multiple locations and different times.

            Cheers
            Al
            HS 3.0.0.548: 1990 Devices 1172 Events
            Z-Wave 3.0.1.262: 126 Nodes on one Z-Net

            Comment


              #7
              I don't know what you guys call morning. :-) But to me it was slow around 3 hours ago.

              Comment


                #8
                Good evening to you Morten. Here my morning started around 0430 Chicago time.
                - Pete

                Auto mator
                Homeseer 3 Pro - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU 16Gb- Mono 6.12.X - HSTouch on Intel tabletop tablets
                Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.12.X
                HS4 Pro - V4.1.11.0 - Ubuntu 20.01/VB W7e 64 bit Intel Kaby Lake CPU - 32Gb - Mono
                6.10.0.104
                HS4 Lite -

                X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation-Tasmota-Espurna. OmniPro 2, Russound zoned audio, Smartthings hub, Hubitat Hub, and Home Assistant

                Comment


                  #9
                  Early this morning ~7:30a CDT it was very slow.
                  HS4Pro Running on a Raspberry Pi4
                  68 Z-Wave Nodes, 175 Events, 359 Devices
                  UPB modules via OMNI plugin/panel
                  Plugins: Z-Wave, OMNI, HSTouch, weatherXML, EasyTrigger
                  HSTouch Clients: 3 Android, 1 Joggler

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by Pete View Post
                    Good evening to you Morten. Here my morning started around 0430 Chicago time.
                    :-) 04.30 i call night. (Back on topic.)

                    Comment

                    Working...
                    X