Announcement

Collapse
No announcement yet.

PLEASE PUT MESSAGE BOARD SUGGESTIONS HERE

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by macromark View Post

    Your "subscribe when posting" options was set to "no". I changed that to "yes". Perhaps that will help?
    Hi Mark, yeah I saw that but didn't think that setting would do more than just subscribe me to everything I post to. I would think that if I am subscribed to a thread that Tapatalk would still send me a notification as it did in vB3. I didn't have the "subscribe when posting" selected before the change to vB5 either. Either way I'll test it out and let you know if I get a notification if you reply to this post.
    Thanks
    HS3 3.0.0.548 &HSTouch Designer 3.0.71 with 996 Devices, 547 Events
    Plugin's:
    BLBackup, BLOccupied, BLShutdown, EasyTrigger, Ecobee, Nest, AK Bond
    EnvisaLink DSC, PHLocation, Pushover, SONOS, Blue Iris, UltraRachio3,
    weatherXML, Jon00 Alexa Helper, Network Monitor, MyQ, Z-Wave 3.0.1.252

    Comment


    • By the way, where did the signature setup go? I had a signature setup and now it's not showing up in my posts and I can't find the settings for it anywhere?
      HS3 3.0.0.548 &HSTouch Designer 3.0.71 with 996 Devices, 547 Events
      Plugin's:
      BLBackup, BLOccupied, BLShutdown, EasyTrigger, Ecobee, Nest, AK Bond
      EnvisaLink DSC, PHLocation, Pushover, SONOS, Blue Iris, UltraRachio3,
      weatherXML, Jon00 Alexa Helper, Network Monitor, MyQ, Z-Wave 3.0.1.252

      Comment


      • Originally posted by macromark View Post

        Are you specifically clicking "New Unread Topics" or "Today's Posts"? If not, try those and see what you get.
        I’m giving up on this. Seems like I’m getting the run-around here. I was very clear what the problem was. You solution is to keep asking me to “try” things rather than solve the problem. Also the same behavior is evident in Tapatalk.

        Not happy about the new forum as I cannot read it efficiently using any mobile mechanism.


        Sent from my iPhone using Tapatalk
        _______________________________________________

        HS3 : HSpro (3.0.0.460) on Win2012 (vm on ESXi)
        Plugins: HSTouch, UPBSpud, Kinect, Nest, IFTTT, DirecTV, EasyTrigger, Imperihome, Zwave, RFXcom, UltraMon3, UltraWeatherBug3, UltraGCIR3, UltraLog3, UltraPioneer, PHLocation, Pushover, Pushalot, MCSSPrinklers S, JowiHue
        Jon00 Plugins: Bluetooth Proximity, Performance Monitor, DB Chart, Links

        Comment


        • Originally posted by The Profit View Post
          By the way, where did the signature setup go? I had a signature setup and now it's not showing up in my posts and I can't find the settings for it anywhere?
          Board help says the below, but that option does not appear on the settings page. Guess it is not enabled.

          " How do I edit my signature?

          You can set and change your signature by going to your username in the upper right corner > click to get the drop down > select User Settings. On that page, select the Account tab and then go down to the area that says "Conversation Detail Options". On the right side, you will see the option "Edit Post Signature". If you click that link, you will get a popup editor that will allow you to enter/edit your signature.

          This option may be disabled by the Administrator. The Administrator may also have restrictions on how many lines or characters may be in the signature."
          Fred

          HomeSeer Pro 3.0.0.548, HS3Touch, Zwave 3.0.1.252, Envisalink DSC 3.0.0.40, WeatherXML, Z-stick, HS phone, Way2Call

          Comment


          • Originally posted by ITguyHS View Post

            Board help says the below, but that option does not appear on the settings page. Guess it is not enabled.

            " How do I edit my signature?

            You can set and change your signature by going to your username in the upper right corner > click to get the drop down > select User Settings. On that page, select the Account tab and then go down to the area that says "Conversation Detail Options". On the right side, you will see the option "Edit Post Signature". If you click that link, you will get a popup editor that will allow you to enter/edit your signature.

            This option may be disabled by the Administrator. The Administrator may also have restrictions on how many lines or characters may be in the signature."
            Yeah, the settings for my signature seem to be enabled and disabled at random times. It was enabled soon after the new board went up, I edited my signature and now my signature is gone along with the settings to edit it. Not sure this is the most stable version of vBulletin.
            HS3 3.0.0.548 &HSTouch Designer 3.0.71 with 996 Devices, 547 Events
            Plugin's:
            BLBackup, BLOccupied, BLShutdown, EasyTrigger, Ecobee, Nest, AK Bond
            EnvisaLink DSC, PHLocation, Pushover, SONOS, Blue Iris, UltraRachio3,
            weatherXML, Jon00 Alexa Helper, Network Monitor, MyQ, Z-Wave 3.0.1.252

            Comment


            • Originally posted by macromark View Post

              Your "subscribe when posting" options was set to "no". I changed that to "yes". Perhaps that will help?
              Originally posted by rjh View Post
              Tapatalk is now enabled, any issues, please post.

              Mark, the setting change that you made to my account doesn't seem to have fixed the issue with Tapatalk notifications. Also there is another issue where the signature settings seem to be enabled and disabled on my account.
              HS3 3.0.0.548 &HSTouch Designer 3.0.71 with 996 Devices, 547 Events
              Plugin's:
              BLBackup, BLOccupied, BLShutdown, EasyTrigger, Ecobee, Nest, AK Bond
              EnvisaLink DSC, PHLocation, Pushover, SONOS, Blue Iris, UltraRachio3,
              weatherXML, Jon00 Alexa Helper, Network Monitor, MyQ, Z-Wave 3.0.1.252

              Comment


              • Hi Mark:

                Some help would be appreciated here. How can I get to 'posts since last visited' in a format similar to the old board.

                Is it possible to have the email alerts sent to me when there is a new post be readable? As of now they are truncated and impossible to read.

                Thanks
                Don

                Comment


                • Please fix the Forum e-mail notification.
                  A number of users are having an issue of not receiving e-mail notification. When I set up frequency to "ON, DAILY" I get nothing. When I set to "ON" I get e-mail notifications(I assume as they post?)

                  Comment


                  • Originally posted by BobSpen View Post
                    Please fix the Forum e-mail notification.
                    A number of users are having an issue of not receiving e-mail notification. When I set up frequency to "ON, DAILY" I get nothing. When I set to "ON" I get e-mail notifications(I assume as they post?)
                    It appears to be a vBulletin bug. See the topic i started on their support forum: https://www.vbulletin.com/forum/foru...tings-for-this

                    Until they fix the bug, the work-around is to set your notifications to "ON" instead of daily.
                    Learn About HomeSeer

                    Comment


                    • Originally posted by The Profit View Post
                      Mark, the setting change that you made to my account doesn't seem to have fixed the issue with Tapatalk notifications.
                      Not sure how to fix Tapatalk notification issues. There are no specific settings in vBulleting for Tapatalk notifications.

                      Originally posted by donstephens View Post
                      Hi Mark:

                      Some help would be appreciated here. How can I get to 'posts since last visited' in a format similar to the old board.

                      Is it possible to have the email alerts sent to me when there is a new post be readable? As of now they are truncated and impossible to read.

                      Thanks
                      email notification snippet length is hard-coded into the new board. There are no settings to change this. See this thread I posted on vBulletin's support forum:
                      https://www.vbulletin.com/forum/foru...ke-them-longer

                      Learn About HomeSeer

                      Comment


                      • I don't know if it is already requested but ik would like to have back the option to show all new messages after last logon.
                        Todays posts is just to short for me in most cases .

                        Comment


                        • Originally posted by AshaiRey View Post
                          I don't know if it is already requested but ik would like to have back the option to show all new messages after last logon.
                          Todays posts is just to short for me in most cases .
                          New Unread Topics should give you every new or updated thread since your last visit.

                          You can bookmark this link to get the last 7 days
                          Code:
                          https://forums.homeseer.com/search?searchJSON=%7B"last"%3A%7B"from"%3A"lastWeek"%7D%2C"view"%3A"topic"%2C"starter_only"%3A+1%2C"sort"%3A%7B"lastcontent"%3A"desc"%7D%2C"exclude_type"%3A%5B"vBForum_PrivateMessage"%5D%7D
                          Click here to test. Then bookmark. Unread threads will be bolded.
                          Randy Prade
                          Aurora, CO
                          Prades.net

                          PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

                          Comment


                          • Not sure if this has been asked for but would it be possible to get some better formatting for stuff posted in code snippets? It does not allow tab indentation (unless you do it manually in the advanced editor) or auto colours (some forum software I have seen does this) and makes a block of code difficult to read if it is more than a couple of lines. Example like this;

                            Code:
                            Dim FirstDate As DateTime = DateTime.Now.AddMonths(-6)Dim LastDeviceChanged As Integer = -1
                            Dim ArrOfDevices() As Integer = {298, 150, 158, 37, 140, 1759, 447, 2386, 2796}
                            Dim SetDevice as boolean = false
                            For Each SingleDevice As Integer In ArrOfDevices
                            'hs.writelog("OccChec", "(Ref: " & SingleDevice & ") " & hs.devicename(SingleDevice) & " - Device Last Change: " & hs.devicelastchangeref(SingleDevice))
                            If FirstDate < hs.devicelastchangeref(SingleDevice) Then
                            FirstDate = hs.devicelastchangeref(SingleDevice)
                            LastDeviceChanged = SingleDevice
                            End If
                            Next
                            hs.writelog("OccCheck", "** ---> Last Device Changed: " & hs.devicename(LastDeviceChanged) & " **")
                            My Plugins:

                            Pushover 3P | DoorBird 3P | Current Cost 3P | Velleman K8055 3P | LAMetric 3P | Garadget 3P | Hive 3P |
                            Yeelight 3P | Nanoleaf 3P

                            Comment


                            • It would be handy if we could get the ability to disable smileys and signatures on individual posts. I don’t know if can be done in vB5. There are times we want to post items that can be interpreted as a smiley. We could do both on the old board, now we have to be careful to put code wrappers around items.
                              Randy Prade
                              Aurora, CO
                              Prades.net

                              PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

                              Comment


                              • Originally posted by The Profit View Post

                                Yeah, the settings for my signature seem to be enabled and disabled at random times. It was enabled soon after the new board went up, I edited my signature and now my signature is gone along with the settings to edit it. Not sure this is the most stable version of vBulletin.
                                Did this get changed yet? I had a signature on the old board and it does not show up on the new one and the way to access it according to the directions is not there.

                                Michael
                                HS3Pro on Win2012R2
                                Aeotec, Cooper, Cree, GE/Jasco, Intermatic, LIFX, Fortrezz, OSRAM, RCS, Trane, Zooz
                                BLBackup, BLGData, BLRussound, BLSpeech, HSTouch, InvisaLink, HSBuddy, IFTTT, NetCAM, PHLocation, Pushover 3P, Random, UltraLighting3, weatherXML, ZigBee, Z-Wave

                                Comment

                                Working...
                                X