Announcement

Collapse
No announcement yet.

HS3 Touch

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HS3 Touch

    None of the forums for HSTouch are working (says invalid url) or they are empty. ???

    Thanks,
    Yim
    FB Page - https://www.facebook.com/pages/Capt-Tim/209398425902188

    HSTouch Layouts - https://www.facebook.com/media/set/?...5902188&type=3

    No, Im from Iowa. I only work in outer space. Captain Kirk

  • #2
    Still getting an error for the HS3 Touch forum... Click image for larger version

Name:	HSTouchForum.jpg
Views:	7
Size:	34.1 KB
ID:	1237751
    FB Page - https://www.facebook.com/pages/Capt-Tim/209398425902188

    HSTouch Layouts - https://www.facebook.com/media/set/?...5902188&type=3

    No, Im from Iowa. I only work in outer space. Captain Kirk

    Comment


    • #3
      Ok something is wrong. even under - Legacy Software & Plug-ins - I get the same error for the HSTouch section.

      Thanks,
      Tim
      FB Page - https://www.facebook.com/pages/Capt-Tim/209398425902188

      HSTouch Layouts - https://www.facebook.com/media/set/?...5902188&type=3

      No, Im from Iowa. I only work in outer space. Captain Kirk

      Comment


      • #4
        Same thing here relating to HSTouch.
        - Pete

        Auto mator
        Homeseer 3 Pro - 3.0.0.534 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU - Mono 6.4X
        Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.534 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.4X

        X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation.

        Comment


        • #5
          I read somewhere that some of the posts were corrupt in the migration to the new forum (server?). Extremely frustrating trying to find tutorials and sample HSTouch screens as most of the posts that google has crawled prior to corruption are giving the same error as posted by fungun.

          Those were extremely valuable IMHO to the Homeseer community and I certainly hope that they can/will recover the info from a backup!?

          Hoping to hear some feedback from the forum moderators.

          Comment


          • #6
            The silence is deafening.

            - Pete

            Auto mator
            Homeseer 3 Pro - 3.0.0.534 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU - Mono 6.4X
            Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.534 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.4X

            X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation.

            Comment


            • #7
              Originally posted by nuttynet View Post
              I read somewhere that some of the posts were corrupt in the migration to the new forum (server?). Extremely frustrating trying to find tutorials and sample HSTouch screens as most of the posts that google has crawled prior to corruption are giving the same error as posted by fungun.

              Those were extremely valuable IMHO to the Homeseer community and I certainly hope that they can/will recover the info from a backup!?

              Hoping to hear some feedback from the forum moderators.
              somebody messed up bad.....maybe we should tell them about Blade's backup utility....obviously they don't know about it or they would have "BACKED UP" before making changes.

              Comment


              • #8
                Hometroller S6 forum is empty too. I had some saved subscriptions to posts there and they also seem to be MIA.

                Comment


                • #9
                  Unfortunately HS3Touch, HomeTroller S6 and HSM200 forums were corrupted when the board was converted from vBulletin 3 to 5. We could not fix them and had to recreate them. If there were tutorials or other frequently accessed content, please post what they were here. If possible, we'll re-post anything we can.
                  website | products | support | youtube

                  Comment


                  • #10
                    Hate to say it but that whole subforum was quite valuable. There are a lot of 'qwerks' and limitations of HSTouch that people had come up with creative ways to work around that were documented which would be a shame to lose. For me at a minimum it would be great to recover the 2 "Screens created with HSTouch" threads that had all the user generated designs.

                    Comment


                    • #11
                      We should be able to post a link to the old board later today. That will provide access to the lost content. The old board will be read-only.
                      website | products | support | youtube

                      Comment


                      • #12
                        Thank you Mark. I found some stuff on the Way Back Machine circa 2015.

                        Added a post about HSTouch hardware. Wondering if the HSTouch hardware stuff can be moved to the HSTouch forum?

                        and the clients be sub divided like on the old forum....Windows, Android, iOS and Linux?

                        - Pete

                        Auto mator
                        Homeseer 3 Pro - 3.0.0.534 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU - Mono 6.4X
                        Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.534 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.4X

                        X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation.

                        Comment


                        • #13
                          A sticky post has been added to the new HS3Touch forum that links to the old content. It's read-only access but should give everyone the content they had.
                          website | products | support | youtube

                          Comment


                          • #14
                            I put a new post in the HSTouch forum, that is now visible but just linked to an invalid URL, as is Rich's post in the IOS forum. Is the new forum completely wrecked?

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by MichaelD View Post
                              I put a new post in the HSTouch forum, that is now visible but just linked to an invalid URL, as is Rich's post in the IOS forum. Is the new forum completely wrecked?
                              We're working on a fix for the "Invalid page URL" problem today.
                              website | products | support | youtube

                              Comment

                              Working...
                              X