Announcement

Collapse
No announcement yet.

Search not working on older posts

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • macromark
    replied
    Originally posted by wolfe4656 View Post
    I still cant find the search, If I use the search at the top of the forum it is a google search and does not go through the fourm. Where is the search box??
    The board uses Google search. Type your search phrase into the box and enter. A Google results page will appear. scroll the page and click any of the results. That will automatically take you back to the board. Just try it!

    Leave a comment:


  • wolfe4656
    replied
    I still cant find the search, If I use the search at the top of the forum it is a google search and does not go through the fourm. Where is the search box??

    Leave a comment:


  • macromark
    replied
    Should be all set now

    Leave a comment:


  • macromark
    replied
    Originally posted by ksum View Post
    It seems the Search is not working. Fir instance, if I search on "alexa" (with no quotes) I get 2 topics to show. If I search on "arduino" I get none. I know there are many topics with both of these, and I tried an upper case A on each in case it was case sensitive with no luck.

    Karl
    yes, search is currently broken along with some other stuff too. We're working on it!

    Leave a comment:


  • ksum
    started a topic Search not working on older posts

    Search not working on older posts

    It seems the Search is not working. Fir instance, if I search on "alexa" (with no quotes) I get 2 topics to show. If I search on "arduino" I get none. I know there are many topics with both of these, and I tried an upper case A on each in case it was case sensitive with no luck.

    Karl
Working...
X