Announcement

Collapse
No announcement yet.

My "Notifications - Flag Reports"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    My "Notifications - Flag Reports"

    In my Notifications, I have one item under "Flag Reports." I'm not sure what that means, but when I try to delete, I can't: "Sorry you are not authorized to view this page." ???

    #2

    Comment


      #3
      I am seeing the same here this morning.

      I get one highlighted flag report and cannot delete it.
      - Pete

      Auto mator
      Homeseer 3 Pro - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU 16Gb
      Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro
      HS4 Lite - Ubuntu 20.04 / VB W7e Jetway JBC420U591
      Fanless Intel® Celeron N3160 SoC 8Gb
      HS4 Pro - V4.1.18.1 - Ubuntu 20.04/VB W7e 64 bit Intel Kaby Lake CPU - 32Gb
      HSTouch on Intel tabletop tablets

      X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation-Tasmota-Espurna. OmniPro 2, Russound zoned audio, Smartthings hub, Hubitat Hub, and Home Assistant

      Comment


        #4

        Comment


          #5
          It's something macromark needs to sort out. If anyone flags a post (spam etc), everyone gets a notification. This should only go to forum Administrators.
          Jon

          Comment


            #6
            Originally posted by Tillsy View Post

            Comment


              #7
              Originally posted by jon00 View Post
              It's something macromark needs to sort out. If anyone flags a post (spam etc), everyone gets a notification. This should only go to forum Administrators.
              Is this still an issue?
              Learn About HomeSeer

              Comment


                #8
                Yes......

                Comment


                  #9
                  Originally posted by macromark View Post

                  Is this still an issue?
                  I don't know if you have fixed this or not but the latest flag from Black Cat has gone. I'll flag your post to see if everyone still gets notified.
                  Jon

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by macromark View Post

                    Is this still an issue?
                    Yes, still an issue. I can see my Flag Report and I expect others can too.
                    Jon

                    Comment


                      #11
                      Originally posted by jon00 View Post

                      Yes, still an issue. I can see my Flag Report and I expect others can too.
                      Yes, I can see it to.
                      Zwave = Z-Stick, 3xHSM100� 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
                      X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
                      Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
                      Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
                      Scripts =
                      Various

                      Comment


                        #12
                        Originally posted by jon00 View Post

                        Yes, still an issue. I can see my Flag Report and I expect others can too.
                        Still an issue.

                        Comment


                          #13
                          I do not see the issue this afternoon around 4 PM, Friday August 21, 2020.
                          - Pete

                          Auto mator
                          Homeseer 3 Pro - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU 16Gb
                          Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro
                          HS4 Lite - Ubuntu 20.04 / VB W7e Jetway JBC420U591
                          Fanless Intel® Celeron N3160 SoC 8Gb
                          HS4 Pro - V4.1.18.1 - Ubuntu 20.04/VB W7e 64 bit Intel Kaby Lake CPU - 32Gb
                          HSTouch on Intel tabletop tablets

                          X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation-Tasmota-Espurna. OmniPro 2, Russound zoned audio, Smartthings hub, Hubitat Hub, and Home Assistant

                          Comment


                            #14
                            Just wondering - how do you actually report a post?

                            Comment


                              #15
                              Originally posted by Pete View Post
                              I do not see the issue this afternoon around 4 PM, Friday August 21, 2020.
                              It had already been cancelled by HST admin at that time. NO response from HST that anything has been done about it.
                              Jon

                              Comment

                              Working...
                              X