Announcement

Collapse
No announcement yet.

Insteon plm plugin forum in tapatalk

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Insteon plm plugin forum in tapatalk

    tapatalk is opening this forum in safari on my iphone instead of within the app

    what's up with that
    Mark

    HS3 Pro 3.0.0.435
    Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
    Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
    Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

  • #2
    Must be an Apple thang as it works correctly here on my Nexus 7.
    -Rupp
    sigpic

    Comment


    • #3
      Insteon plm plugin forum in tapatalk

      I guess I'll report it to the app dev

      Can I create a list of fav forums in the app?


      Thanks
      Mark
      Mark

      HS3 Pro 3.0.0.435
      Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
      Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
      Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

      Comment


      • #4
        Re: Insteon plm plugin forum in tapatalk

        Mark...between participated or subscribed, you can narrow down the things you want to frequent

        Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
        Paul

        Comment


        • #5
          Mark,

          Did you ever figure out why your forum wasn't showing in Tapatalk? I see it seems to be now.

          I noticed that my 2 new plugin forums are not showing in Tapatalk but rather render inside Tapatalk as a Safari webpage. Wondering if there's something that has to be turned on with a new forum to get it to show in Tapatalk?
          HS 3.0.0.435 (PRO)
          Hardware: Napco GEM-P9600 | VenstarT1800 w/Insteon 2441V adapter | Insteon PLM
          Plugins HS3: Napco Gemini (mine) | Insteon Thermostat (mine) | Insteon Plug-in (mnsandler) | HSTouch Server (HST)
          Platform: Windows 10 Pro 64bit, core2 duo 2.0Ghz, 4GB memory
          http://www.kazteel.com/

          Comment


          • #6
            Hmm, it seems if I go down to the 3rd Party Plug-Ins/Scripts -> Kazteel Plug-Ins and look at my forums then they show ok in Tapatalk.

            However, if I go in via the Automation Protocol Support -> Insteon General Discussion -> Insteon Thermostat (3p) then it renders as safari browser inside Tapatalk. Strange.
            HS 3.0.0.435 (PRO)
            Hardware: Napco GEM-P9600 | VenstarT1800 w/Insteon 2441V adapter | Insteon PLM
            Plugins HS3: Napco Gemini (mine) | Insteon Thermostat (mine) | Insteon Plug-in (mnsandler) | HSTouch Server (HST)
            Platform: Windows 10 Pro 64bit, core2 duo 2.0Ghz, 4GB memory
            http://www.kazteel.com/

            Comment

            Working...
            X