Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tapatalk

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ltek
    replied
    My Tapatalk crashes but ONLY when loading Homeseer's site. I have about 20 other sites without 1 having a problem... why doesnt HS work?

    Leave a comment:


  • The Profit
    replied
    Originally posted by rjh View Post
    11/21/18 1:43 EST: Tapatalk is now working, but push notifications may not work, still working on that.
    rjh Rich - FYI, I put in a ticket to Tapatalk about two issues:
    1) When someone posts a link to a picture there seem to be a number of them that show as a broken link in Tapatalk but when you view it in web page it works fine.

    2) When I’ve experienced the above issue, I’ve tried to use the Tapatalk feature to view in a web browser but it always shows an invalid URL error in the Homeseer forum.

    This update you applied today may fix it, haven’t checked yet but just wanted to let you know in case they contact you about it.

    Just checked, still an issue:



    Sent from my iPad using Tapatalk

    Leave a comment:


  • The Profit
    replied
    Originally posted by rjh View Post
    11/21/18 1:43 EST: Tapatalk is now working, but push notifications may not work, still working on that.
    Just received the push notification for this post from Tapatalk....fingers crossed!


    Sent from my iPad using Tapatalk

    Leave a comment:


  • rjh
    replied
    11/21/18 1:43 EST: Tapatalk is now working, but push notifications may not work, still working on that.

    Leave a comment:


  • John245
    replied
    Originally posted by rjh View Post
    11/21/18 12:31 EST: NOTE Tapatalk support is currently down while we work with Tapatalk to get the support (board plugin) updated and working properly. Will post when its back up again.
    It is up and running here

    ---
    John

    Leave a comment:


  • rjh
    replied
    11/21/18 12:31 EST: NOTE Tapatalk support is currently down while we work with Tapatalk to get the support (board plugin) updated and working properly. Will post when its back up again.

    Leave a comment:


  • The Profit
    replied
    Originally posted by zwolfpack View Post
    No change on the view I use.

    From opening screen, along the bottom select 'Groups' icon, then select HomeSeer. The icons along the bottom change to a different set; select 'Discussions'. The listings still show text from the first post of the threads.
    I am seeing the same thing for the specific page that you are on but on the Feeds page it shows the original post and then the most recent right below it. I think this is always the way it worked for me but I could be wrong, it’s been a while since HS has moved to v5.


    Sent from my iPad using Tapatalk

    Leave a comment:


  • zwolfpack
    replied
    No change on the view I use.

    From opening screen, along the bottom select 'Groups' icon, then select HomeSeer. The icons along the bottom change to a different set; select 'Discussions'. The listings still show text from the first post of the threads.

    Leave a comment:


  • macromark
    replied


    Originally posted by The Profit View Post

    Thank you macromark for working on this, really appreciate it!


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Not my doing... I'm just the instigator. Tapatalk guys and our IT guy Jon did all the heavy lifting. Glad it's working!


    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

    Leave a comment:


  • The Profit
    replied
    Originally posted by macromark View Post
    Looks like it's working

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
    Yeah, in the last couple of days TapaTalk has been working the same way it used to work under the previous forum software.....so I’m happy.....hope everyone else has noticed and it’s working for them as well!

    Thank you macromark for working on this, really appreciate it!


    Sent from my iPad using Tapatalk

    Leave a comment:


  • macromark
    replied
    Looks like it's working

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

    Leave a comment:


  • macromark
    replied
    Originally posted by The Profit View Post

    Are you not seeing the most recent post in TapaTalk on your phone/tablet?


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Tapatalk is installed on my phone but I'm already in front of a PC all day long. So... I rarely ever launch the app.

    Leave a comment:


  • The Profit
    replied
    Originally posted by macromark View Post

    hmmm.... let's see if others are seeing the same thing...
    Are you not seeing the most recent post in TapaTalk on your phone/tablet? After the forum update I was only seeing the original post but since yesterday I now see the original post with the most recent post right below it.


    Sent from my iPad using Tapatalk

    Leave a comment:


  • macromark
    replied
    Originally posted by The Profit View Post

    Not sure if this will take another item off your list or not but I am also noticing that the most recent post is now shown in TapaTalk instead of the original post.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    hmmm.... let's see if others are seeing the same thing...

    Leave a comment:


  • The Profit
    replied
    Originally posted by macromark View Post

    OK, great... one less thing on my list.
    Not sure if this will take another item off your list or not but I am also noticing that the most recent post is now shown in TapaTalk instead of the original post.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Leave a comment:

Working...
X