Announcement

Collapse
No announcement yet.

Why does this not work?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Why does this not work?

    I have a zee and I have assigned it to unassigned port lets say 85. I also have myhomeseer subscription. In my router, I have created an application forwarding port 85 to the homeseer zee using its NETBIOS name, which it allows me to do. I have forwarded both TCP and UDP. Using the NETBIOS name, port forwarding should continue even if the local ip address for the device changes. I can not access it remotely on that port. I have no problems with port forwarding my internet cameras this way. Is it my modem, which forwards camera ports fine, or am I doing something wrong?

    #2
    submit a helpdesk ticket for assistance with this. http://helpdesk.homeseer.com

    FYI - it is possible to set the Zee to a static IP address. This can be done in the setup part of the web interface.
    Learn About HomeSeer

    Comment


      #3
      Originally posted by macromark View Post
      submit a helpdesk ticket for assistance with this. http://helpdesk.homeseer.com

      FYI - it is possible to set the Zee to a static IP address. This can be done in the setup part of the web interface.
      Thanks I have an open ticket, but I think it is an issue with the router, since I also tried the current ip address.. I am replacing it later this week. Once I get the router, I will close the call if the new router works with the homeseer.

      Comment

      Working...
      X