Announcement

Collapse

Contacting HomeSeer This Week

HomeSeer is open and operational this week. All orders are being processed and shipped as usual. However, some staff are working from home. If you need to contact HomeSeer for support or customer service, please use our Email or Chat options. https://homeseer.com/contact-us/
See more
See less

temp & light status changed to "On" after changing battery

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • temp & light status changed to "On" after changing battery

    Changed battery, did rescan, optimized 4 times. Afterwards motion detection works fine, but temp and light status showing as "On" (instead of a numeric value).

    Before changing battery it worked fine. I am running HSPro 2.5.0.29. Any idea what is causing this? Thanks

  • #2
    Are/were there any errors when you rescanned or optimized?
    -Rupp
    sigpic

    Comment


    • #3
      Originally posted by Rupp View Post
      Are/were there any errors when you rescanned or optimized?
      Thanks Rupp. There is time out error when rescan/optimize now. Moving it closer to another node fixes the problem. It's puzzling when battery was first replaced rescan and optimize went fine, and it had been working fine at the same location for a while before I changed the battery last time... do I need to optimize its neighbors as well while HSM100 is awake?
      Last edited by cjin; February 20th, 2012, 08:12 AM.

      Comment

      Working...
      X