Announcement

Collapse
No announcement yet.

Failure adding Qubino Relay

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SmartyPants
    replied
    I got the device added eventually through luck I think. I removed it a few times then powered it down. Started it back up nearer to the controller and it worked, unfortunately it doesn't seem fully supported as I never got the power usage child nodes created. I also never had much success dimming 6 led lights, I had a lot of flickering. I spent much time trying different parameters along with installing a fibaro bypass, but nothing helped.

    Clearly this device isn't properly supported by Homeseer and Qubino clearly havnt tested the device with homeseer because they say it is supported.

    Its a shame as the size is nice and compact.
    I'm gonna keep it for usage as a switch instead I think.

    Leave a comment:


  • pcgirl65
    replied
    Did you figure out how to get this device out? I am having the same problem.

    Leave a comment:


  • SmartyPants
    started a topic Failure adding Qubino Relay

    Failure adding Qubino Relay

    I have a brand new Qubino Flush 2 Relay.
    I started with running a remove procedure as I always do, then add node. It always errors with

    "New device won't include with Error, the Add Node response object is null and a normal ending was not reported - Add Node failed."

    I've tried factory resetting the relay and also moving next to the controller but the errors continue.

    Any ideas
Working...
X