Announcement

Collapse
No announcement yet.

HS3 ios apps stopped responding

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HS3 ios apps stopped responding

    Two days ago, i can no longer access through iphone or ipad HS3 app. never problem before., I can access thru myhs.com desktop but not any ios. i deleted and reloaded. i went to system/tools/network and unchecked and checked the "enable remote access... same probl;em. it keepas asking for my log in credentials. when i enter user and pwd, it asks me again... whats's the cure?
    HS3 , Zwave, HometrollerS6, ELK M1G Ultra; mcs sprinklers; WGL800; BLRF; BLNetCallerID; BLSpeech

  • #2
    I'm having the same problem. I didn't change anything that I'm aware of, suddenly its not working ...

    Comment


    • #3
      so frustrating. any ideas?
      HS3 , Zwave, HometrollerS6, ELK M1G Ultra; mcs sprinklers; WGL800; BLRF; BLNetCallerID; BLSpeech

      Comment


      • #4
        Mine has been working fine. iOS through my iPhone or iPad, connected locally, through port forwarding or through MyHS.
        Randy Prade
        Aurora, CO
        Prades.net

        PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

        Comment


        • #5
          fixed a server was stuck
          HS3 , Zwave, HometrollerS6, ELK M1G Ultra; mcs sprinklers; WGL800; BLRF; BLNetCallerID; BLSpeech

          Comment


          • #6
            Well this issue just popped up for me today on the ios app - September 16, 2018. Anyone else now seeing it?

            Comment

            Working...
            X