Announcement

Collapse
No announcement yet.

Issues Homeseer Mobile IOS (UTC error and no Cameras)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • bartbakels
    replied
    seemed to be resolved for me with the latest version of the ios mobile app

    Leave a comment:


  • Crumpy
    replied
    Hi,

    Any insight into when this will be fixed in IOS?

    My cameras work in my Android HS Mobile app, but don’t work in the iPad or iPhone version.

    Thanks,

    Dave

    Leave a comment:


  • Crumpy
    replied
    Any solutions?

    I have the same issue with the error:

    - Error. The UTC time represented when the offset is applied must be between year 0 and 10,000. Parameter name: offset

    I m a new user to HS Mobile, an dwould like to be able to set up cameras, but can't until this issue is resolved.

    Thanks,

    Dave

    Leave a comment:


  • bartbakels
    started a topic Issues Homeseer Mobile IOS (UTC error and no Cameras)

    Issues Homeseer Mobile IOS (UTC error and no Cameras)

    Hi,

    I was in the betagroup, and didnt have these issues before, but since the released version, i got 2 issues;

    - Error; The UTC time represented when the offset is applied must be between year 0 and 10,000 parameter nameffset

    Bot server and iphopne are on the same time and same timezone and regional settings, so dont know how to solve this?

    - Cameras are not populating anymore, also the camera widget are Black and loading.

    i am on HS3 v.500 and the latest stable IOS release.same issue when using hS3connect as direct


    regards,

    Bart
Working...
X