Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unexpected character encountered while parsing value: E. Path ", line 0, position 0.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Unexpected character encountered while parsing value: E. Path ", line 0, position 0.

    No devices are showing up, rest is fine.

    I am also getting this error:
    Unexpected character encountered while parsing value: E. Path ", line 0, position 0.
    I have tried to apply this fix without success: https://forums.homeseer.com/node/123...77#post1241477
    -I went to setup in HS (network tab) and unchecked and rechecked the "Enable remote access through MyHS service" checkbox.

    #2
    Anyone that can help?!

    How should I debug this problem?
    Removing all devices is not an attractive option.

    Comment


      #3
      Since you're in Sweden, it is probably some localization issue with a special character in one of your device names.
      HS4Pro Running on a Raspberry Pi4
      68 Z-Wave Nodes, 175 Events, 359 Devices
      UPB modules via OMNI plugin/panel
      Plugins: Z-Wave, OMNI, HSTouch, weatherXML, EasyTrigger
      HSTouch Clients: 3 Android, 1 Joggler

      Comment


        #4
        I will try!

        Edit: did not make a difference.
        Error still persists when populating the device page.

        International letters are not a problem for the event or camera pages.

        Comment


          #5
          I have the same problem.
          It worked o/k originally and then failed with error "Unexpected character encountered while parsing value: E. Path ", line 0, position 0." .
          Camera page and events pages work O/K.
          I have uninstalled and re-installed and nothing fixes it.

          Comment


            #6
            i have just started getting this error too

            Comment


              #7
              Me too, nobody figured out a fix yet?

              Comment

              Working...
              X