Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yale Lock not showing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Yale Lock not showing

    Anyone able to tell me why my Yale lock shows up in HS mobile app like below?
    It shows up as Unknown on/off (circled in blue. I've deleted the app and added it again. I rebooted phone. Lock shows fine in HS3 and MyHS web access.
    Thanks
    Current Date/Time: 11/19/2019 8:44:02 PM
    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.548
    Operating System: Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB - Work Station
    System Uptime: 0 Days 23 Hours 57 Minutes 20 Seconds
    IP Address: 192.168.1.253
    Number of Devices: 27
    Number of Events: 2
    Available Threads: 200
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 0
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed: Windows Defender
    In Virtual Machine: No MFG: shuttle inc.
    Enabled Plug-Ins
    3.0.30.0: BLLock
    3.0.2.261: Z-Wave
    Last edited by TonyMast; November 19th, 2019, 08:54 PM. Reason: post photo 2 with lock in HS3

  • #2
    Unfortunately I'm afraid the answer is:

    Probably because HS Mobile is a terribly incomplete piece of software that is beta status at best, and certainly not worthy of its "release" designation.

    Don't get me wrong, it's a good start, and can certainly be a great app at some point down the line. But HST has currently abandoned development...

    Comment

    Working...
    X