Announcement

Collapse
No announcement yet.

Only one system may connect to an Ethernet interface -ERROR

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Only one system may connect to an Ethernet interface -ERROR

    HEllo All,

    had everything working then last night started to get this error and all of my devices stopped working:

    Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.

    Just repeats over and over again. Any help would be appreciated. I just restarted this network from scratch because i had a similar issue where all my devices stopped responding. Would like to not go through installing all the devices and rebuilding the events again.



    Current Date/Time: 10/4/2018 8:55:48 PM
    HomeSeer Version: HS3 ZEE S2 Edition 3.0.0.435
    Linux version: Linux HomeTrollerZeeS2V2 4.1.19-v7+ #858 SMP Tue Mar 15 15:56:00 GMT 2016 armv7l GNU/Linux System Uptime: 0 Days 0 Hours 6 Minutes 26 Seconds
    IP Address: 192.168.0.21
    Number of Devices: 113
    Number of Events: 67
    Available Threads: 391
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 0
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed:

    Enabled Plug-Ins
    3.0.0.31: Nest
    3.0.1.190: Z-Wave

    #2
    HI
    is there only the one Homtroller on your network? I ask because I am getting the exact same error on a very large system with two servers. Both Homtrollers can see the Znets that are giving this error. I just haven't confirmed if this is the cause or is it caused by something else.
    Blair

    HomeSeer: HS3 Pro 3.0.0.548
    Hometroller S6 | Devices: 832 | Events: 211
    Plug-Ins: Z-Wave .252 | HSTouch | RFXCOM | UltraRachio3 | Sonos
    BLLAN | BLPLEX | BLLOCK | NetCAM | Global Cache Pro | Blur-Iris4

    Comment


      #3
      Hi
      i have one Zee S3 and then because I did not know any better I had a ZStick that was running my zwave network. The ZStick was running everything and was the only device that did zwave.

      I cannot connect the ZStick or the zwave chip that is in the controlller now. Just keep getting this error anytime I add an interface to the zwave network

      Comment


        #4
        Any resolution to this? I'm having the same issue; I'm thinking that when I initially added the Z-Net, I had the SmartStick plugged in, which corrupted a config file somewhere. It'd be nice to be able to edit that file and get my Z-Net up.

        Comment


          #5
          I did get it resolved. I had two systems setup on my zeeS2. Once I removed the additional system it started working

          My zstick was mistakenly set up as a controller

          Comment


            #6
            Ok - thanks. Glad everything worked out for you, now if I could only get mine going. :-)

            Comment


              #7
              just tripped on this thread, so not sure if still need the help. but I had a similar issue a while back so thought i should mention it.

              i have 6 z-nets and sometimes for no apparent reason they would get messed up. i found the issue with the Zwave.ini file, located in the Config directory of HS3. You'll see at bottom each zwave interface has a set of lines, including "IFace_5_Ethernet IP=192.168.1.xx". Mine had multiple interfaces with the same IP number.

              It's pretty obvious when you look at the file if that's the problem. Couple ways to fix it. if you run automatic daily backups of HS3 directory (you should), just find an older file which looks ok and move it to your current Config directory. If not, make a backup now of the HS3 and then edit the file to try to restore things. Be really careful and triple check, but these are just text files and pretty straightforward.

              Comment


                #8
                This thread is new enough that I'm going to tag on...I have the exact same problem with a 5 yr old Aeon Aeotek Z-Stick. No amount of reboots or cursing seems to help. I checked the Zwave.ini file and found no problem there. I just get this message over and over...


                Mar-15 1:01:24 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.
                Mar-15 1:01:16 PM Z-Wave Z Stick: Exiting COM Device Thread
                Mar-15 1:01:12 PM Z-Wave Z Stick: Getting node information from controller...

                Any help?
                HS4Pro on Windows 10
                One install with 2 Ethernet Z-nets
                2nd install with 1 Ethernet Z-net
                300 devices, 250 events, 8 scripts
                6 CT-100 tstats
                Serial IT-100 interface to DSC Panel with 8 wired zones
                18 Fortrezz water sensors & two valve controls

                Comment


                  #9
                  Originally posted by Sheriff View Post
                  This thread is new enough that I'm going to tag on...I have the exact same problem with a 5 yr old Aeon Aeotek Z-Stick. No amount of reboots or cursing seems to help. I checked the Zwave.ini file and found no problem there. I just get this message over and over...


                  Mar-15 1:01:24 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.
                  Mar-15 1:01:16 PM Z-Wave Z Stick: Exiting COM Device Thread
                  Mar-15 1:01:12 PM Z-Wave Z Stick: Getting node information from controller...

                  Any help?
                  Make sure you choose COM port when setting up the Z-Stick. But if you also have a ZNET as then only one zwawe interface can be "master" and the rest slaves because the HomeSeer zwave plugin does not allow additional setup from the Updater as some other plugins. (Not sure about this . I don't use mine)



                  Eman.
                  TinkerLand : Life's Choices,"No One Size Fits All"

                  Comment


                    #10
                    My installation has also been working without any problems until today, when I started having the same message "Only one system may connect to an Ethernet interface at one time". I have Homeseer installed on only one computer with only one Smartstick+ and no other controllers.

                    I found that Homeseer now thinks my Smartstick+ is on COM1, where it has been on COM4 for ages. I had to change that back and it is working now.

                    Jeff

                    Comment


                      #11
                      Started seeing this error after adding a Z-NET to my system.

                      When HS3 starts up getting the error "Only One system may connect to an Ethernet interface at one time"
                      If I stop the Z-wave plug-in and restart it the errors stop.
                      It'd be nice if I could stop this from happening.
                      I don't restart HS3 very often so not a big problem, but I'd like to fix it if I could.

                      Running one PC with HS3, Smartstick+
                      Added one Z-NET to extend range.

                      HomeSeer Version: HS3 Standard Edition 3.0.0.435
                      Linux version: Linux gab-Revo-70 4.15.0-64-generic #73-Ubuntu SMP Thu Sep 12 13:16:13 UTC 2019 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
                      IP Address: 10.0.40.21

                      Enabled Plug-Ins
                      3.0.0.67: EasyTrigger
                      30.0.0.40: RFXCOM
                      3.0.1.252: Z-Wave

                      Z-wave.ini - prior to Z-NET
                      [Interfaces]
                      IFace_0_Name=SmartStick+
                      IFace_0_Unique=8F3177BB7C71
                      IFace_0_IsMain=True
                      IFace_0_HomeID=E9-AD-40-C4
                      IFace_0_Node=1
                      IFace_0_Model=4
                      IFace_0_COMPort=/dev/ttyACM0
                      IFace_0_EthernetIP=192.168.0.72
                      IFace_0_EthernetPort=23
                      IFace_0_Disabled=False
                      IFace_0_ZNETName=Auto


                      Z-wave.ini - with Z-NET added as "Make this interface an inclusion controller (secondary) on another network"
                      [Interfaces]
                      IFace_0_Name=Z-NETv2-1
                      IFace_0_Unique=256DCF27EF84
                      IFace_0_IsMain=True
                      IFace_0_HomeID=E9-AD-40-C4
                      IFace_0_Node=27
                      IFace_0_Model=1
                      IFace_0_EthernetIP=10.0.40.41
                      IFace_0_EthernetPort=2001
                      IFace_0_Disabled=False
                      IFace_0_ZNETName=Auto
                      IFace_1_Name=SmartStick+
                      IFace_1_Unique=8F3177BB7C71
                      IFace_1_IsMain=True
                      IFace_1_HomeID=E9-AD-40-C4
                      IFace_1_Node=1
                      IFace_1_Model=4
                      IFace_1_COMPort=/dev/ttyACM0
                      IFace_1_EthernetIP=192.168.0.72
                      IFace_1_EthernetPort=23
                      IFace_1_Disabled=False
                      IFace_1_ZNETName=Auto

                      Click image for larger version

Name:	IMG].jpg
Views:	642
Size:	69.2 KB
ID:	1328532

                      Once I Stop, then Restart the Z-Wave Plug-in, "Only one system may connect to an Ethernet interface at one time" errors stop.
                      Sep-23 2:06:46 PM Z-Wave STARTUP COMPLETE: All configured interfaces were successfully initialized.
                      Sep-23 2:06:46 PM Z-Wave ************************************************************ *******************
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+: ............................................................ ..........
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+: .............................. FINISHED ..............................
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+: ............................................................ ..........
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+ is the SIS for the network.
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+ There is a SUC/SIS in the network.
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+ Controller is static lib.
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+ Controller chip type is ZW050x.
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave The interface's security support has been set.
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+: Found 30 Z-Wave nodes in interface node ID 1 (SmartStick+)
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+: Z-Wave interface node ID: 1, Home ID: E9AD40C4
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+: Z-Wave Serial API version: 5
                      Sep-23 2:06:44 PM Z-Wave SmartStick+: Z-Wave services for the SECURITY COMMAND CLASS were successfully started.
                      Sep-23 2:06:43 PM Z-Wave SmartStick+: Controller firmware version: 4.32
                      Sep-23 2:06:40 PM Z-Wave SmartStick+: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:06:40 PM Z-Wave SmartStick+: The Z-Wave API Execution Thread was Started or Restarted.
                      Sep-23 2:06:40 PM Z-Wave SmartStick+: The Z-Wave Command Execution Thread was Started or Restarted.
                      Sep-23 2:06:40 PM Z-Wave SmartStick+: ----------------------------------------------------------------------
                      Sep-23 2:06:40 PM Z-Wave Initializing Z-Wave interface SmartStick+ (HomeSeer SmartStick +) on /dev/ttyACM0
                      Sep-23 2:06:40 PM Z-Wave SmartStick+: ----------------------------------------------------------------------
                      Sep-23 2:06:40 PM Z-Wave SmartStick+: ============================================================ ==========
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1: ............................................................ ..........
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1: .............................. FINISHED ..............................
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1: ............................................................ ..........
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1 is an Inclusion Controller and Z-Wave Node 1 SmartStick+ is the SIS for the network.
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1 There is a SUC/SIS in the network.
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1 Controller is static lib.
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1 Controller chip type is ZW050x.
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave The interface's security support has been set.
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Found 30 Z-Wave nodes in interface node ID 39 (Z-NETv2-1)
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave interface node ID: 39, Home ID: E9AD40C4
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Serial API version: 8
                      Sep-23 2:06:39 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave services for the SECURITY COMMAND CLASS were successfully started.
                      Sep-23 2:06:38 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Controller firmware version: 2.8
                      Sep-23 2:06:38 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Controller Manufacturer: Express Controls, ID=0x2, Type=0x5
                      Sep-23 2:06:36 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:06:36 PM Z-Wave Z-NETv2-1: The Z-Wave API Execution Thread was Started or Restarted.
                      Sep-23 2:06:36 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Ethernet at IP 10.0.40.41, connected to interface ok.
                      Sep-23 2:06:36 PM Z-Wave Z-NETv2-1: The Z-Wave Command Execution Thread was Started or Restarted.
                      Sep-23 2:06:36 PM Z-Wave Z-NETv2-1: ----------------------------------------------------------------------
                      Sep-23 2:06:36 PM Z-Wave Initializing Z-Wave interface Z-NETv2-1 (HomeSeer Z-NET Ethernet) at 10.0.40.41, port 2001
                      Sep-23 2:06:36 PM Z-Wave Z-NETv2-1: ----------------------------------------------------------------------
                      Sep-23 2:06:36 PM Z-Wave Z-NETv2-1: ============================================================ ==========
                      Sep-23 2:06:35 PM Z-Wave 465 Simple AV Control Command Class Control Commands have been loaded successfully.
                      Sep-23 2:06:35 PM Z-Wave 0 event triggers were loaded from HomeSeer.
                      Sep-23 2:06:35 PM Starting Plug-In Plugin Z-Wave started successfully in 4615 milliseconds
                      Sep-23 2:06:35 PM Z-Wave 0 event actions were loaded from HomeSeer.
                      Sep-23 2:06:34 PM Z-Wave 96 total Z-Wave Data Objects loaded.
                      Sep-23 2:06:34 PM Z-Wave Network E9AD40C4 has 96 device data elements.
                      Sep-23 2:06:34 PM Z-Wave 1 Networks were restored from the data in the database... Building data connections.
                      Sep-23 2:06:34 PM Z-Wave Loading Z-Wave Data Objects...
                      Sep-23 2:06:33 PM Z-Wave 1 total Z-Wave Network Objects loaded.
                      Sep-23 2:06:33 PM Z-Wave Loading Z-Wave Network Objects...
                      Sep-23 2:06:33 PM Z-Wave Database: Opening (Mode=Read Only) up HomeSeer database /opt/HomeSeer/Data/Z-Wave/Z-Wave2.db
                      Sep-23 2:06:31 PM Z-Wave InitIO called, plug-in version 3.0.1.252 is being initialized...
                      Sep-23 2:06:31 PM Starting Plug-In Initializing plugin Z-Wave ...
                      Sep-23 2:06:31 PM Info Plugin Z-Wave has connected. IP:127.0.0.1:41584
                      Sep-23 2:06:30 PM Plug-In Finished initializing plug-in Z-Wave
                      Sep-23 2:06:26 PM Info Plugin Z-Wave with instance: has disconnected
                      Sep-23 2:06:23 PM Error Displaying remotely connected interfaces: Object reference not set to an instance of an object
                      Sep-23 2:06:22 PM Info Plugin Z-Wave with instance: has disconnected
                      Sep-23 2:06:21 PM Plug-In Shutting down Plug-In: Z-Wave
                      Sep-23 2:06:19 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:06:19 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Processing data buffered by the interface while it was disconnected.
                      Sep-23 2:06:18 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Ethernet at IP 10.0.40.41, connected to interface ok.
                      Sep-23 2:06:13 PM Z-Wave Warning Trying to re-connect to Ethernet interface at IP 10.0.40.41...
                      Sep-23 2:06:13 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.
                      Sep-23 2:06:01 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:06:01 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Processing data buffered by the interface while it was disconnected.
                      Sep-23 2:06:01 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Ethernet at IP 10.0.40.41, connected to interface ok.
                      Sep-23 2:05:56 PM Z-Wave Warning Trying to re-connect to Ethernet interface at IP 10.0.40.41...
                      Sep-23 2:05:56 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.
                      Sep-23 2:05:44 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:05:44 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Processing data buffered by the interface while it was disconnected.
                      Sep-23 2:05:44 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Ethernet at IP 10.0.40.41, connected to interface ok.
                      Sep-23 2:05:39 PM Z-Wave Warning Trying to re-connect to Ethernet interface at IP 10.0.40.41...
                      Sep-23 2:05:39 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.
                      Sep-23 2:05:33 PM Z-Wave Error SmartStick+: Error, the Z-Wave API Transmit Queue is not empty after waiting 20 seconds - the interface may be disconnected or not operational (SmartStick+).
                      Sep-23 2:05:27 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:05:27 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Processing data buffered by the interface while it was disconnected.
                      Sep-23 2:05:27 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Ethernet at IP 10.0.40.41, connected to interface ok.
                      Sep-23 2:05:22 PM Z-Wave Warning Trying to re-connect to Ethernet interface at IP 10.0.40.41...
                      Sep-23 2:05:22 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.
                      Sep-23 2:05:10 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:05:10 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Processing data buffered by the interface while it was disconnected.
                      Sep-23 2:05:09 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Ethernet at IP 10.0.40.41, connected to interface ok.
                      Sep-23 2:05:04 PM Z-Wave Warning Trying to re-connect to Ethernet interface at IP 10.0.40.41...
                      Sep-23 2:05:04 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.
                      Sep-23 2:04:56 PM RFXCOM 40 (CheckTransceivers) transceiver #1 info: resynced
                      Sep-23 2:04:56 PM RFXCOM 40 (CheckTransceivers) transceiver #1 info: resynced
                      Sep-23 2:04:55 PM RFXCOM Error: 40 (CheckTransceivers) packet timeout transceiver #1 State:21
                      Sep-23 2:04:55 PM RFXCOM Error: 40 (CheckTransceivers) packet timeout transceiver #1 State:21
                      Sep-23 2:04:52 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:04:52 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Processing data buffered by the interface while it was disconnected.
                      Sep-23 2:04:52 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Ethernet at IP 10.0.40.41, connected to interface ok.
                      Sep-23 2:04:47 PM Z-Wave Warning Trying to re-connect to Ethernet interface at IP 10.0.40.41...
                      Sep-23 2:04:47 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.
                      Sep-23 2:04:35 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:04:35 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Processing data buffered by the interface while it was disconnected.
                      Sep-23 2:04:35 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Ethernet at IP 10.0.40.41, connected to interface ok.
                      Sep-23 2:04:30 PM Z-Wave Warning Trying to re-connect to Ethernet interface at IP 10.0.40.41...
                      Sep-23 2:04:30 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.
                      Sep-23 2:04:21 PM Z-Wave Error In ApplicationCommandHandler preparing buffer: data_len: 24 Frame len: 25Index was outside the bounds of the array.
                      Sep-23 2:04:18 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Getting node information from controller...
                      Sep-23 2:04:18 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Processing data buffered by the interface while it was disconnected.
                      Sep-23 2:04:17 PM Z-Wave Z-NETv2-1: Z-Wave Ethernet at IP 10.0.40.41, connected to interface ok.
                      Sep-23 2:04:12 PM Z-Wave Warning Trying to re-connect to Ethernet interface at IP 10.0.40.41...
                      Sep-23 2:04:12 PM Z-Wave Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.

                      -Gene

                      Comment


                        #12
                        I had the same error message. I have an AeonLabs Stick connected to a COM port. I had just to unplug/plug the stick and restart the plugin to make everything in order again.

                        Comment


                          #13

                          So, has anyone figured this out? I have an S6 which I rebuilt using WIN 10 pro - (it was running really badly) - anyway installed HS4 from scratch - installed the Z-Wave S2 plugin and tried to setup the z-net but got the 'Note: Only one system may connect to an Ethernet interface at one time. If 2 systems are connecting to your Z-Wave interface, HomeSeer will not connect.' -

                          I have also tried to setup a Nortek HUSBZB-1 with the same errors AND tried to set up the Z-Net using another HS3 install on a Hometroller Zee S2 - I get the same thing -

                          I have opened a ticket with support but figured I'd reach out here as well.. I see no errors when booting the Z-NET attached to a monitor - I have a Z-NET V2 Configuration - Version 1.0.23.

                          Wireshark shows

                          HS using Port 49847
                          Z-Net using 2001

                          HS --> SYN
                          Z-Net --> SYN,ACK
                          HS --> ACK
                          Z-Net --> FIN,ACK
                          HS --> ACK
                          HS --> PSH,ACK
                          Z-Net --> RST

                          I run UNIFI hardware - UDM and switches - HS is not on a special VLAN

                          Thoughts?

                          Thanks ALL !!

                          Date/time=11/24/2020 1:08:22 PM Central Standard Time
                          Version=HS4 Pro Edition 4.1.9.0 (Windows)
                          License=Registered
                          Confguration File=C:\HomeSeer HS4\Data\HomeSeerData.json
                          In Virtual Machine=No MFG: shuttle inc.
                          Antivirus=Windows Defender
                          OS=Microsoft Windows 10 Pro - Work Station
                          OS Version=10.0.18363
                          Uptime=0 Days 0 Hours 41 Minutes 51 Seconds
                          Lan IP=192.168.*.* (Hometroller)
                          Device Count=0
                          Event Count=0
                          Processor:=Intel64 Family 6 Model 92 Stepping 9 at 1.86 GHz
                          Modules/Threads=137 Modules, 44 Threads
                          Available Threads=1023
                          System Load=135 Processes, 0% Load
                          Free/Total Memory=5.52 GBytes / 7.82 GBytes (71% free)
                          Free/Total Virtual Memory=7.51 GBytes / 9.70 GBytes (77% free)
                          HomeSeer Memory Used=78 Mbytes
                          Plugin Memory Used=1 EXE Plug-In using 33 Mbytes
                          Plugins Installed=Z-Wave 3.0.2.261

                          Comment


                            #14
                            Well - no luck here I guess - Support started to assist than went dark - so much for customer support.. I now have a S6 that's worth zip - luckily I have a hometollerZee I was able to get up and running but its limited to only 5 plugins - I use to be a satisfied HS user - Now - not so much

                            Comment


                              #15
                              Harvito, I'm in the exact same boat as you. Only difference is I have an old Z-Net and now a new Z-Net. Oh, and I'm on HS3. Also have a HS4 Pi version, but havent gotten that working yet. UniFi HW as well.

                              Comment

                              Working...
                              X