Announcement

Collapse
No announcement yet.

HS 3.0.0.297 to 3.0.0.318

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HS 3.0.0.297 to 3.0.0.318

    Yesterday i have upgraded from 3.0.0.297 to 3.0.0.318 and now when i press a button on a specific node all other nodes are following this node

    The node has no Z-Wave associations with the controlled nodes, and All On/All Off is disabled on the specific nodes.

    How can i trouble shoot / fix this issue?
    Last edited by raymonvdm; May 5th, 2017, 10:51 AM.

  • #2
    I have performed some additional steps te fix the issue. After stopping the HomeSeer software the issue still occurs. So i disconnected the UZB interface but without any succes.

    After power flipping the node the issue is resolved. So there seems to be something which is messing with the module

    But i`m not sure it is HomeSeer related, although i just updated the version of HS3

    Comment


    • #3
      Starting in HS3 version 3.0.0.312 they do allow users to link devices that have the same attributes. Are you sure that this didn't happen to your connected devices?


      Sent from my iPhone using Tapatalk

      Comment


      • #4
        Originally posted by Kerat View Post
        Starting in HS3 version 3.0.0.312 they do allow users to link devices that have the same attributes. Are you sure that this didn't happen to your connected devices?


        Sent from my iPhone using Tapatalk
        I noticed this new feature, but it`s not enabled for this device

        Comment


        • #5
          Can you provide log entries when this happens?

          Also, please provide system OS and configuration settings.


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Comment

          Working...
          X