Announcement

Collapse

Contacting HomeSeer This Week

HomeSeer is open and operational this week. All orders are being processed and shipped as usual. However, some staff are working from home. If you need to contact HomeSeer for support or customer service, please use our Email or Chat options. https://homeseer.com/contact-us/
See more
See less

Philio PSP05 Not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ScottRennie
    replied
    I have added one and having the same issue - any update??

    Leave a comment:


  • bazyr
    replied
    Hi guys - also just bought one of these, and have the same problem. Did they ever fix this?

    Leave a comment:


  • thobiasen
    replied
    Any news?

    Hi,

    Is there any update on this bug?

    I have the same problem

    /Lars

    Leave a comment:


  • johnny_holden
    replied
    Bug reported https://forums.homeseer.com/bugzilla...ug.cgi?id=3530

    Leave a comment:


  • johnny_holden
    started a topic Philio PSP05 Not working

    Philio PSP05 Not working

    Bought and added a Philio PSP05 PIR sensor recently. Added the following:
    Network and Node ID D51DE148, 57 Manufacturer Philio Technology Corp (ID=0x13C)
    Product Type 0x2 Product ID 0x50
    Z-Wave Plus Node Type ZWP Node Z-Wave Plus Role Type (Unknown)
    Supports Status No Library Type Routing Slave
    Z-Wave Lib Version 4.38 (ZDK 6.51.9) Application Version 1.28
    Hardware Version 1 Firmware 0 Version 1.22
    Battery, Cmd Class: Battery (Ver: 1)
    Home Security, Cmd Class: Notification (Ver: 4)
    Sensor Binary Tamper, Cmd Class: Sensor Binary (Ver: 2)
    Sensor Binary Motion, Cmd Class: Sensor Binary (Ver: 2)
    Association Groups (2) = 1, 2 Association Group 1 Max=8, Nodes=1 (HS3)
    Association Group 2 Max=8, Nodes=1 (HS3)

    The issue I have is, it's not change status of the Home security. It's stuck with a value of 8 (status of motion). However, it's updating the root 'last change' time and when checking log it's saying Root is Motion\No Motion. None of the other child devices change. Not even tamper.

    Is this a Z-wave database bug where this device is not configured correctly?

    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.348
    Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate - Work Station
    3.0.1.137: Z-Wave
Working...
X