Announcement

Collapse
No announcement yet.

HS3 Log not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HS3 Log not working

    I just started getting the below errors when HS3 starts up. Everything seem to be working but the log only shows one entry (GetLog Error: database disk image is malformed database disk image is malformed). Any clues how I can fix this?

    3/7/2019 10:26:58 AM ~!~Error~!~SQL Exception adding record(s) to the LOG database(0): database disk image is malformeddatabase disk image is malformed, Code=11 SQL=
    Startup Complete, 4 errors detected, check the log for more information.


    Current Date/Time: 3/7/2019 11:36:43 AM
    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.500
    Operating System: Microsoft Windows 10 Pro - Work Station
    System Uptime: 0 Days 0 Hours 8 Minutes 21 Seconds
    IP Address: 172.16.0.10
    Number of Devices: 415
    Number of Events: 91
    Available Threads: 400
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 0
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed: Windows Defender
    In Virtual Machine: No MFG: minix
    Enabled Plug-Ins
    2.0.59.0: BLBackup
    1.3.6.0: Device History
    3.1.0.13: MeiHarmonyHub
    3.0.0.31: Nest
    3.0.0.14: NetCAM
    1.0.0.7: Restart
    3.0.6.8: SDJ-Health
    3.1.0.28: Sonos
    3.0.1.256: Z-Wave

  • #2
    Delete the corrupted log database file?

    Comment


    • #3
      Originally posted by RGMessick View Post
      I just started getting the below errors when HS3 starts up. Everything seem to be working but the log only shows one entry (GetLog Error: database disk image is malformed database disk image is malformed). Any clues how I can fix this?

      3/7/2019 10:26:58 AM ~!~Error~!~SQL Exception adding record(s) to the LOG database(0): database disk image is malformeddatabase disk image is malformed, Code=11 SQL=
      Startup Complete, 4 errors detected, check the log for more information.


      Current Date/Time: 3/7/2019 11:36:43 AM
      HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.500
      Operating System: Microsoft Windows 10 Pro - Work Station
      System Uptime: 0 Days 0 Hours 8 Minutes 21 Seconds
      IP Address: 172.16.0.10
      Number of Devices: 415
      Number of Events: 91
      Available Threads: 400
      HSTouch Enabled: True
      Event Threads: 0
      Event Trigger Eval Queue: 0
      Event Trigger Priority Eval Queue: 0
      Device Exec Queue: 0
      HSTouch Event Queue: 0
      Email Send Queue: 0
      Anti Virus Installed: Windows Defender
      In Virtual Machine: No MFG: minix
      Enabled Plug-Ins
      2.0.59.0: BLBackup
      1.3.6.0: Device History
      3.1.0.13: MeiHarmonyHub
      3.0.0.31: Nest
      3.0.0.14: NetCAM
      1.0.0.7: Restart
      3.0.6.8: SDJ-Health
      3.1.0.28: Sonos
      3.0.1.256: Z-Wave
      https://www.sysinfotools.com/blog/fi...age-malformed/


      Sent from my iPhone using Tapatalk

      Comment


      • #4
        Originally posted by joegr View Post
        Delete the corrupted log database file?
        I wasn't sure of the location or name of the log database but after a little searching found and deleted the file. It working again - thanks.

        Comment


        • #5
          Just to be clear, the log file is in the 'Logs' folder and is named "HomeSeerLog.hsd". If you delete it or rename it, HS will create a new one.
          Mike____________________________________________________________ __________________
          HS3 Pro Edition 3.0.0.548

          HW: Stargate | NX8e | CAV6.6 | Squeezebox | PCS | WGL 800RF, Rain8Net+ | RFXCOM | QSE100D | Vantage Pro | Green-Eye | X10: XTB-232, -IIR | Edgeport/8 | Way2Call | Ecobee3

          Comment

          Working...
          X