Announcement

Collapse
No announcement yet.

HS3 Pushover Plugin

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MNB
    replied
    I just noticed some thing interesting, I was trying to update my previous PushOver message body and no matter what I type in and depress "Update" the new text simply disappears can someone else confirm I'm currently using HS3 v.511 and Pushover v.63, Mike

    Leave a comment:


  • MNB
    replied
    "Because!" (as the child responded)

    Normally when I look at my pushover messages depending on device type (screen size) iPhone vs tablet I normally look at the title first and secondly the message body and this depends on where/when I view a notification. I know KISS principle should be obeyed but when one gets opportunities to elaborate using PushOver I'm exploring the potential, I just got my camera motion detection which just gave me text notification to also now include the camera snapshot which makes the notification better as I would have to go to my BI app to view my home camera's. Mike

    Leave a comment:


  • rprade
    replied
    Originally posted by MNB View Post
    Thanxs Randy, re the links I noticed that I'm not the only one that seems to have issue, I get the following (just went to 1st post of this thread) error below, so I do not know what's special about the "mile high" region, is it possible to post a copy of the document for those of us who can not gain access? Update: Never mind it helps when one reads your post correctly...

    Thanxs for information re replaceable values, I will try the single $Time, Mike
    This still begs the question of why you need to embed the time and date in a message that has a time and date stamp.

    Leave a comment:


  • MNB
    replied
    Paying job vs hobby will always prevail! thanxs Al for the update, Mike

    Leave a comment:


  • sparkman
    replied
    As an FYI in case anyone else is wondering, Adam is ok, but recently started a new job that has kept him extremely busy.

    Leave a comment:


  • MNB
    replied
    Thanxs Randy, re the links I noticed that I'm not the only one that seems to have issue, I get the following (just went to 1st post of this thread) error below, so I do not know what's special about the "mile high" region, is it possible to post a copy of the document for those of us who can not gain access? Update: Never mind it helps when one reads your post correctly...

    Thanxs for information re replaceable values, I will try the single $Time, Mike
    Hmmm...can’t reach this page


    Try this
    Details

    Leave a comment:


  • rprade
    replied
    Originally posted by MNB View Post
    Two question re Pushover;
    1. Where is a functioning Pushover documentation link and/or document?
    2. I want to use $$Time and $$Date within my text body but every time I hit update they disappear, what am I doing wrong? Mike
    It looks like Adam is no longer keeping his domain alive, so I don’t know where you can find documentation. He has been MIA since January 13th.

    I don’t know why they are not sticking when you update, they work here.
    • The replacement variables $$Time and $$Date are for spoken messages as they have SAPI tags. For text use $Time and $Date
    • Pushover messages are all Time and date stamped, so it would not be necessary to include time and date in the body of the message

    Leave a comment:


  • MNB
    replied
    Two question re Pushover;
    1. Where is a functioning Pushover documentation link and/or document?
    2. I want to use $$Time and $$Date within my text body but every time I hit update they disappear, what am I doing wrong? Mike

    Leave a comment:


  • Malosa
    replied
    Originally posted by donstephens View Post
    Works with my phone but not on my desktop app. I can live with that. Thanks again
    you welcome

    Leave a comment:


  • marcusone
    replied
    Documentation link appears to be dead anyone have an alternative/copy?

    Leave a comment:


  • donstephens
    replied
    Works with my phone but not on my desktop app. I can live with that. Thanks again

    Leave a comment:


  • donstephens
    replied
    Thanks, I'll give that a try.

    Leave a comment:


  • Malosa
    replied
    Originally posted by donstephens View Post
    Have any of you successfully sent an image? If so could you share how?

    Thanks
    yes i have, im doing it daily... plugin works normal here..

    i added this in attachment : C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\statusitems\my.png

    i get the images just fine like that.

    Leave a comment:


  • cc4005
    replied
    Originally posted by sparkman View Post

    Agreed, looks like he hasn't visited the forum since Jan 13.
    He's not responded to a pm I sent on Feb. 2. I've not followed up as I've assumed he's otherwise occupied.

    Leave a comment:


  • sparkman
    replied
    Originally posted by donstephens View Post
    mrhappy appears to be MIA. I hope he is OK.
    Agreed, looks like he hasn't visited the forum since Jan 13.

    Leave a comment:

Working...
X