Announcement

Collapse
No announcement yet.

HS3 Release 3.0.0.66

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • danielbo
    replied
    No its not showing up anywhere. Its crazy. I have tried rebooting over and over again. Then I try checking for upgrades. Im on .70. It was working perfect, was able hook up to homeseer touch with no problems. Everything has been working perfect. I havent tried hooking up the camera yet, that is next. But want homeseer touch first. Thanks you for any help or suggestions.

    Leave a comment:


  • rmasonjr
    replied
    Originally posted by danielbo View Post
    I have not been on the board for a while, and not finding an issue so might just be me? But I tried to connect to my zee today with my hstouch and would not connect. I checked the zee from home and noticed that HStouch is gone. What happen? How do I get it back? Did I do something?
    Thanks for any Help!
    Hi Daniel - Does the HSTouch plugin not show up under the Plugins list?
    If not, try restarting your Zee to see if it comes back.
    Post back and let us know...

    Leave a comment:


  • danielbo
    replied
    Where is HSTouch

    I have not been on the board for a while, and not finding an issue so might just be me? But I tried to connect to my zee today with my hstouch and would not connect. I checked the zee from home and noticed that HStouch is gone. What happen? How do I get it back? Did I do something?
    Thanks for any Help!

    Leave a comment:


  • rjh
    replied
    Did you try updating to build 68?

    Originally posted by randycboone View Post
    It's failing to run on the local machine for me, but runs fine on a remote workstation which links to the speaker.exe file on the host. My event log shows 2 errors relating to the failure.

    Application: Speaker.exe
    Framework Version: v4.0.30319
    Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
    Exception Info: System.InvalidOperationException
    Stack:
    at Microsoft.VisualBasic.ApplicationServices.WindowsFormsApplic ationBase.DoApplicationModel()
    at Microsoft.VisualBasic.ApplicationServices.WindowsFormsApplic ationBase.Run(System.String[])
    at Speaker.My.MyApplication.Main(System.String[])


    and . . .


    Faulting application name: Speaker.exe, version: 3.0.0.2, time stamp: 0x530115db
    Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.18229, time stamp: 0x51fb1116
    Exception code: 0xe0434352
    Fault offset: 0x0000c41f
    Faulting process id: 0x117c
    Faulting application start time: 0x01cf304650326bcf
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\Speaker.exe
    Faulting module path: C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll
    Report Id: 8ea1939b-9c39-11e3-a21d-00145e919751

    Leave a comment:


  • randycboone
    replied
    Originally posted by rjh View Post
    For anyone with problems getting build 66 I have posted a build 67 with the speaker client fix, update to that and you should be ok.
    It's failing to run on the local machine for me, but runs fine on a remote workstation which links to the speaker.exe file on the host. My event log shows 2 errors relating to the failure.

    Application: Speaker.exe
    Framework Version: v4.0.30319
    Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
    Exception Info: System.InvalidOperationException
    Stack:
    at Microsoft.VisualBasic.ApplicationServices.WindowsFormsApplic ationBase.DoApplicationModel()
    at Microsoft.VisualBasic.ApplicationServices.WindowsFormsApplic ationBase.Run(System.String[])
    at Speaker.My.MyApplication.Main(System.String[])


    and . . .


    Faulting application name: Speaker.exe, version: 3.0.0.2, time stamp: 0x530115db
    Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.18229, time stamp: 0x51fb1116
    Exception code: 0xe0434352
    Fault offset: 0x0000c41f
    Faulting process id: 0x117c
    Faulting application start time: 0x01cf304650326bcf
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\Speaker.exe
    Faulting module path: C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll
    Report Id: 8ea1939b-9c39-11e3-a21d-00145e919751

    Leave a comment:


  • lhfarm
    replied
    Originally posted by rjh View Post
    For anyone with problems getting build 66 I have posted a build 67 with the speaker client fix, update to that and you should be ok.
    I'm trying to run just the client on machines were HS3 ISN'T loaded. Works fine on the HS3 box. Should I load a trial version of HS3 first?

    Leave a comment:


  • w.vuyk
    replied
    Originally posted by rjh View Post
    Check the network user settings and see which user is set to local, I bet its not guest, it needs to be an admin user.
    Rich,
    Thanks, That was it - I had two local users. One I created last weekend for HSTouch, decided to have non admin user for HSTouch. That was a normal + local. Changed that one back to normal only and I could reach the plugins again. Sorry for the confusion

    Regards,

    Wim

    Leave a comment:


  • rjh
    replied
    For anyone with problems getting build 66 I have posted a build 67 with the speaker client fix, update to that and you should be ok.

    Leave a comment:


  • rjh
    replied
    Check the network user settings and see which user is set to local, I bet its not guest, it needs to be an admin user.

    Originally posted by w.vuyk View Post
    Rich,

    I am working locally? Localhost? I am working this way since years?

    Regards,


    Wim

    Leave a comment:


  • w.vuyk
    replied
    Originally posted by rjh View Post
    Web guests should not be allowed to configure a plugin.

    The warning messages are just because we changed some device info internally, but you will only see those messages once and they are harmless.
    Rich,

    I am working locally? Localhost? I am working this way since years?

    Regards,


    Wim

    Leave a comment:


  • rjh
    replied
    I bet for some, the download file is being cached. I will update the build which will force a fresh download.

    Originally posted by lhfarm View Post
    Just tried on a Vista machine (the other was a Win7 box) and it crashed with "Stopped working" as before.

    Thanks,
    Barry

    Leave a comment:


  • rjh
    replied
    Web guests should not be allowed to configure a plugin.

    The warning messages are just because we changed some device info internally, but you will only see those messages once and they are harmless.

    Originally posted by w.vuyk View Post
    I managed to download today, where I did get the file size error yesterday (my post from yesterday mysteriously removed?)

    Now I am getting a access is denied for web guests whenever I try to approach the configuration of a plugin. I therefore cannot update plugin configs anymore???

    During startup of HS3 I get loads of weird errors in the log:

    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=2, Name=Restart Version, Location/2=Restart/Plugins
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=3, Name=Scene, Location/2=Huiskamer/Status
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=4, Name=Heater force, Location/2=Huis/Status
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=5, Name=Vakantie modus, Location/2=Huis/Status
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=6, Name=LMS Status, Location/2=Systeem/Squeezebox
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=7, Name=Random Version, Location/2=Random/Plugins
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=8, Name=TV, Location/2=Huiskamer/Status


    This is a completely new error for me?

    Regards,

    Wim

    Leave a comment:


  • w.vuyk
    replied
    I managed to download today, where I did get the file size error yesterday (my post from yesterday mysteriously removed?)

    Now I am getting a access is denied for web guests whenever I try to approach the configuration of a plugin. I therefore cannot update plugin configs anymore???

    During startup of HS3 I get loads of weird errors in the log, it mentions every device in the system I think:

    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=2, Name=Restart Version, Location/2=Restart/Plugins
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=3, Name=Scene, Location/2=Huiskamer/Status
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=4, Name=Heater force, Location/2=Huis/Status
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=5, Name=Vakantie modus, Location/2=Huis/Status
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=6, Name=LMS Status, Location/2=Systeem/Squeezebox
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=7, Name=Random Version, Location/2=Random/Plugins
    17-2-2014 16:03:34 ~!~Warning~!~There is a device with an unexpected version in the database - if you are updating, it should load ok, if you are downgrading it may not be loaded: Ref=8, Name=TV, Location/2=Huiskamer/Status


    This is a completely new error for me?

    Regards,

    Wim

    Leave a comment:


  • jlikonen
    replied
    Upgrading to v66 works now for me.

    Leave a comment:


  • lhfarm
    replied
    Originally posted by rjh View Post
    I re-uploaded the file yesterday so it should be ok now, is it still not loading for anyone? I can create a .67 if needed. I tried it this morning on another system and the update downloaded and applied ok.
    Just tried on a Vista machine (the other was a Win7 box) and it crashed with "Stopped working" as before.

    Thanks,
    Barry

    Leave a comment:

Working...
X