Announcement

Collapse
No announcement yet.

Button presses not working?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Button presses not working?

    Weird little problem. I installed HSTouch on a new windows pc with touchscreen. I sent over my project with designer and everything works fine except for button presses on zwave switches. Status tracking is correct and other buttons for pages or events work fine. All IP info is good and there's no doubt that the client is connected so I'm not sure what's going. Has anyone else had this happen? I'm still trying to figure it out but having no luck.
    HSPro on a Supermicro Atom|Z-Net
    Elo touchscreen client, Android Phones and Tablets, Xbox One
    Global Cach/Ultra-GCIR | Etherrain | Jon00 | Sonos | Blue Iris | URC Whole Home Remotes | Philips Hue | Nest | Grandstream | Leviton | Aeon Labs | Cooper | Kwikset | Evolve | Envisalink/DSC | Amazon Alexa/IFTT

  • #2
    What action do you have on your buttons?
    -Rupp
    sigpic

    Comment


    • #3
      When pressed, control a homeseer device, zwave kitchen dimmer, toggle on/off.
      That's just one of the examples but it does seem to be only the switches that I'm seeing this behavior with.
      HSPro on a Supermicro Atom|Z-Net
      Elo touchscreen client, Android Phones and Tablets, Xbox One
      Global Cach/Ultra-GCIR | Etherrain | Jon00 | Sonos | Blue Iris | URC Whole Home Remotes | Philips Hue | Nest | Grandstream | Leviton | Aeon Labs | Cooper | Kwikset | Evolve | Envisalink/DSC | Amazon Alexa/IFTT

      Comment


      • #4
        Try changing one to button released and see if this works.
        -Rupp
        sigpic

        Comment

        Working...
        X