Announcement

Collapse
No announcement yet.

Smartthings Multipurpose Sensor set to *C for Temp.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Smartthings Multipurpose Sensor set to *C for Temp.

    I just added my first Zigbee sensor to HS4. The contact sensor works, the battery is showing 100%, but the device is brand new, so that seems ok. The temperature is showing in *C, but was hoping to switch it over to *F. I've never used Zigbee devices before, so not sure where to look??

    Thanks in advance!

    John

    #2
    Originally posted by johnoc View Post
    I just added my first Zigbee sensor to HS4. The contact sensor works, the battery is showing 100%, but the device is brand new, so that seems ok. The temperature is showing in *C, but was hoping to switch it over to *F. I've never used Zigbee devices before, so not sure where to look??

    Thanks in advance!

    John
    I am having the same issues with my smartthings sensors. I have submitted a help ticket, hopefully they will respond to it before to long
    Jedemy

    Comment


      #3
      This might be a silly question but what setting do you have under Setup, General, Other Settings? Temps Fahrenheit or Temps Celsius?
      HS4Pro running on HP ProDesk
      Plugins: Z-Wave, mcsMQTT, SDJ-Health, CurrentCost
      HA 0.114.3 running on ThinkCenter M73
      Integrations: AccuWeather, Alexa, Geofency, IPP, Life360, Logitech Harmony Hub, Insteon, Mobile App, MQTT, OpenZWave, SpeedTest, Ubiquiti UniFi, UPnP
      OpenZWave 1.6 running on RPi3B+ with RaZberry controller

      Comment


        #4
        The Zigbee plugin does not convert the temps to F, I logged an issue internally for this (PIZB-22), and it will be fixed in next version of the plugin.

        Next time please post in the Zigbee plugin forum: https://forums.homeseer.com/forum/hs...ee-homeseer-aa

        Comment


          #5
          Thanks spud!
          HS4Pro running on HP ProDesk
          Plugins: Z-Wave, mcsMQTT, SDJ-Health, CurrentCost
          HA 0.114.3 running on ThinkCenter M73
          Integrations: AccuWeather, Alexa, Geofency, IPP, Life360, Logitech Harmony Hub, Insteon, Mobile App, MQTT, OpenZWave, SpeedTest, Ubiquiti UniFi, UPnP
          OpenZWave 1.6 running on RPi3B+ with RaZberry controller

          Comment


            #6
            Agree, thanks Spud! After submitting the question I realized I asked it in the wrong area... It should have been entered under the Zigbee section. I went to see if I could move it, but couldn't find that feature.

            Comment

            Working...
            X