Announcement

Collapse
No announcement yet.

Devices not responding after migration to HS4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Devices not responding after migration to HS4

    I recently upgraded to HS4 Pro on a Windows 10 PC. After following the instructions, it appears that all of my devices and events are listed, but none of them respond. Any help in getting this up and running would be appreciated.

    #2
    In looking at the logs, it appears that it is sending commands.

    Click image for larger version

Name:	HSCapture.PNG
Views:	94
Size:	216.9 KB
ID:	1445110

    Comment


      #3
      What protocol are your devices? Z-Wave, X10, etc?
      -Rupp
      sigpic

      Comment


        #4
        Did you install the plugins you require eg. Zwave?

        Sent from my SM-G973F using Tapatalk

        Zwave = Z-Stick, 3xHSM100� 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
        X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
        Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
        Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
        Scripts =
        Various

        Comment


          #5
          Rupp - Everything is Z-Wave at this point. I have the SmartStick + installed which is showing up as a device.

          enigmatheater - I don't have any plugins installed yet as I am trying to get the most basic functionality up and running first. I remember HS3 requiring a Z-wave plugin, I didn't initially see a Z-wave plugin when searching the store. I just searched again and I see 3 of them under Legacy Plugins. I assume this is what I need? Is the non-beta version the one that is generally recommended?

          Comment


            #6
            Yes that is what you will need to install for it to function. There is no HS4 version yet so just use the one you were running in HS3.
            Zwave = Z-Stick, 3xHSM100� 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
            X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
            Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
            Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
            Scripts =
            Various

            Comment


              #7
              That worked, thanks.

              Comment

              Working...
              X