Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cannot authenticate latest beta 1.0.0.28 BETA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • begunfx
    replied
    Okay. Will do. Thanks!

    Leave a comment:


  • dcorsus
    replied
    Great, suggest you edit the visitor message to me and remove the attached log, I can't do it

    Leave a comment:


  • begunfx
    replied
    Originally posted by dcorsus View Post
    Send you a response. Ring says invalid credentials so enter them again to make sure. I know using an Authenticator app works because someone on this forum wrote it
    Okay. Confirmed. I re-entered the credentials and this time I got the authenticator popup and it worked. Sorry, I thought I had tried re-entering the credentials before.

    Leave a comment:


  • dcorsus
    replied
    Send you a response. Ring says invalid credentials so enter them again to make sure. I know using an Authenticator app works because someone on this forum wrote it

    Leave a comment:


  • begunfx
    replied
    Originally posted by dcorsus View Post
    After you enter the password, you need to click on that fully authenticate button. The log doesn't seem to show any activity or you didn't increase the debug level to "errors and events".
    What browser are you using? Make sure you don't miss that pop up window where you should enter your code.
    I'm using Chrome and not getting any pop up window to enter my code.

    Leave a comment:


  • begunfx
    replied
    Sorry. You are correct I forgot to change the log level. I re-sent the log to you via DM. Thanks!

    Leave a comment:


  • dcorsus
    replied
    After you enter the password, you need to click on that fully authenticate button. The log doesn't seem to show any activity or you didn't increase the debug level to "errors and events".
    What browser are you using? Make sure you don't miss that pop up window where you should enter your code.

    Leave a comment:


  • begunfx
    replied
    dcorsus I just pm'd you my logs for the plugin.

    Leave a comment:


  • begunfx
    replied
    Originally posted by dcorsus View Post
    What OS are you running this on? Another user had an issue because he was on Win7 and didn’t have .net up to latest (4.7x). Can you set debug level to errors and events , do your authentication, post the log. First check there are no proprietary things in log, I believe I prevent them from showing up in the log but double check before posting it PM me
    Hi dcorsus. Thanks for the response. I'm running on a Windows 10 machine. I'll try to send you the log shortly. Thank you.

    Leave a comment:


  • dcorsus
    replied
    Originally posted by begunfx View Post
    Hi. I installed the plugin and tried to include my credentials, but the only popup I get is invalid credentials. I know they are correct. I do have 2FA with an authenticator app as the 2nd authentication, but it doesn't prompt me to enter anything, just the invalid message.

    Any ideas?

    Thanks.
    What OS are you running this on? Another user had an issue because he was on Win7 and didn’t have .net up to latest (4.7x). Can you set debug level to errors and events , do your authentication, post the log. First check there are no proprietary things in log, I believe I prevent them from showing up in the log but double check before posting it PM me

    Leave a comment:


  • begunfx
    started a topic Cannot authenticate latest beta 1.0.0.28 BETA

    Cannot authenticate latest beta 1.0.0.28 BETA

    Hi. I installed the plugin and tried to include my credentials, but the only popup I get is invalid credentials. I know they are correct. I do have 2FA with an authenticator app as the 2nd authentication, but it doesn't prompt me to enter anything, just the invalid message.

    Any ideas?

    Thanks.
Working...
X