Announcement

Collapse
No announcement yet.

Beta 4.0.7.x

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • stefxx
    replied
    4.0.8.0 has been released. Don't forget to update!

    https://forums.homeseer.com/forum/hs...-release-notes

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Beta 4.0.7.7:
    • New: Last 20 Motion/Ring/Person/Vehicle images
    • Fix: Crash on Doorbell LCD feature for some firmware versions
    The last 20 images feature is still a bit experimental but I wanted to release this beta for those that experience a crash with the LCD stuff.

    Leave a comment:


  • John245
    replied
    Originally posted by stefxx View Post
    Beta 4.0.7.4:
    • Fix: Internet status for some Access Points
    • Fix: Reconnection after hard disconnect
    Fixes confirmed.

    ---
    John

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Beta 4.0.7.4:
    • Fix: Internet status for some Access Points
    • Fix: Reconnection after hard disconnect

    Leave a comment:


  • John245
    replied
    Originally posted by stefxx View Post
    Maybe enable full logging so if it fails we might be able to see why... thanks!
    I will do. But as the device is in the cellar of the garage I will try tomorrow.

    ---
    John

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Maybe enable full logging so if it fails we might be able to see why... thanks!

    Leave a comment:


  • John245
    replied
    Originally posted by stefxx View Post
    Hi John!

    Using Plugin 4.0.7.3 on Windows, I have restarted my Cloud Key Gen2 Plus three times, and full shutdown twice. Every time after the CK came back, the plugin continued as before. No need to restart the plugin...
    Restarted on Linux and no issues. Will repeat tomorrow what I did (disconnecting the PoE cable).

    ---
    John

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Hi John!

    Using Plugin 4.0.7.3 on Windows, I have restarted my Cloud Key Gen2 Plus three times, and full shutdown twice. Every time after the CK came back, the plugin continued as before. No need to restart the plugin...

    Leave a comment:


  • John245
    replied
    After shutting down and restarting the Gen 2 Plus key the Unifi PI does not continue logging. A restart of the PI is required to activate logging again.


    ---
    John

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Two U6-LR. But before I had AC-Pro's with the same issue. Must be my setup, maybe check my firewall rules. Everything is working fine so I am not to bothered with this.

    Leave a comment:


  • John245
    replied
    Originally posted by stefxx View Post
    Nope. My JSON actually states "false".
    Which type of AP's do you have?
    ---
    John

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Nope. My JSON actually states "false".

    Leave a comment:


  • John245
    replied
    Originally posted by stefxx View Post
    Thanks. Can you try 4.0.7.3 and see if it is resolved?
    Thnx. Solved. Also solved in your case?

    ---
    John

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Thanks. Can you try 4.0.7.3 and see if it is resolved?

    Leave a comment:


  • John245
    replied
    Originally posted by stefxx View Post
    Interesting. Mine often states "false" but never understood why.

    Anyway, is this since this beta? Did is work correctly before?
    I switched to a 2nd generation cloudkey. If it was there before it should have been worked.

    ---
    John

    Leave a comment:

Working...
X