Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anyone willing to test?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ServiceXp
    replied
    Originally posted by stefxx View Post

    Just to be clear, open a "command prompt", "cd" into your HomeSeer directory and type "HSPI_Unifi.exe".
    Ok, didn't do it that way, so I will try again. I also just sent you some logs.

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Originally posted by ServiceXp View Post

    It does not, the cli window closes.
    Just to be clear, open a "command prompt", "cd" into your HomeSeer directory and type "HSPI_Unifi.exe".

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Originally posted by ServiceXp View Post
    I Just broke the PI on my system. Won't start so I can't active the log. You want me to grab the cli output?

    This started after I ran this event, which updated 3 devices with new firmware.
    I've seen the plugin crash when updating devices. Messing with the network configuration on a live system will always cause unpredictable results. However, it should restart and recover off course. If all devices completed the upgrade and the plugin still fails to start, something is really wrong!!

    Leave a comment:


  • ServiceXp
    replied
    Originally posted by stefxx View Post

    Works for me. However, when the features are removed manually (not by using the plugin setup or by deleting all devices/features at once) they will only be recreated until a valid value is seen.
    This was adding a new device (never before selected) but it did create the other devices when the computer turned on. Just wasn't sure if this observation was anticipated.

    Leave a comment:


  • ServiceXp
    replied
    Originally posted by stefxx View Post
    Or just run the plugin from the command line. Go to your HomeSeer directory and start HSPI_Unifi.exe. When it crashes, it should keep the window open.
    It does not, the cli window closes.

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Originally posted by ServiceXp View Post
    Possible Bug. Clients added that are currently offline: Only Connection State and Mac Address devices get created.
    Works for me. However, when the features are removed manually (not by using the plugin setup or by deleting all devices/features at once) they will only be recreated until a valid value is seen.

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Or just run the plugin from the command line. Go to your HomeSeer directory and start HSPI_Unifi.exe. When it crashes, it should keep the window open.

    Leave a comment:


  • ServiceXp
    replied
    I can't grab the cli output, as it drops too fast. I believe these are the log settings, so I'll try adding them to the .ini file.

    LogDebug=True
    LogDevUpd=True
    LogSend=True
    LogReceived=True
    LogToFile=True

    Leave a comment:


  • ServiceXp
    replied
    I Just broke the PI on my system. Won't start so I can't active the log. You want me to grab the cli output?

    This started after I ran this event, which updated 3 devices with new firmware.


    Click image for larger version

Name:	2021-06-20_9-51-19.png
Views:	14
Size:	538.2 KB
ID:	1480292


    Click image for larger version

Name:	2021-06-20_9-47-31.png
Views:	18
Size:	23.4 KB
ID:	1480291


    Faulting application name: HSPI_Unifi.exe, version: 4.0.12.11, time stamp: 0xf5f2ab12
    Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000
    Exception code: 0xc0000005
    Fault offset: 0x06f7ea8f
    Faulting process id: 0x410c
    Faulting application start time: 0x01d765da6de1fefc
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\HSPI_Unifi.exe
    Faulting module path: unknown
    Report Id: cdf43419-8998-46eb-8652-691c0cef41bb
    Faulting package full name:
    Faulting package-relative application ID:


    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Originally posted by ServiceXp View Post
    Possible Bug. Clients added that are currently offline: Only Connection State and Mac Address devices get created.
    I will look into this.

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Originally posted by ServiceXp View Post
    Possible Bug: Update Notification: Events show a "Update available" option, but the devices are showing a number. Not sure if the event will still fire?
    If an update is available, it will be set to "Update available" with a value of 1. The Status/String will be set to the available version. So if you are checking in your event for "Update available", it will trigger just fine.

    Leave a comment:


  • ServiceXp
    replied
    Possible Bug: Update Notification: Events show a "Update available" option, but the devices are showing a number. Not sure if the event will still fire?

    Click image for larger version

Name:	2021-06-20_7-51-34.png
Views:	25
Size:	38.6 KB
ID:	1480269

    Click image for larger version

Name:	2021-06-20_7-51-20.png
Views:	24
Size:	53.6 KB
ID:	1480270

    Click image for larger version

Name:	2021-06-20_7-52-10.png
Views:	22
Size:	190.1 KB
ID:	1480271



    Leave a comment:


  • ServiceXp
    replied
    Possible Bug. Clients added that are currently offline: Only Connection State and Mac Address devices get created.

    Leave a comment:


  • stefxx
    replied
    Originally posted by ServiceXp View Post

    Should I start from scratch with this one also?
    No.

    Leave a comment:


  • ServiceXp
    replied
    Originally posted by stefxx View Post
    Ok, final beta 11. If this remains stable, I will release early next week.

    And I couldn't resist, so I added a camera snapshot feature.
    Should I start from scratch with this one also?

    Leave a comment:

Working...
X