Announcement

Collapse
No announcement yet.

A status graphic with that value set already exists

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • alexbk66
    replied
    Great

    Leave a comment:


  • IanIreland
    replied
    The problem does now seem to have resolved - many thanks to all.

    Leave a comment:


  • alexbk66
    replied
    Originally posted by IanIreland View Post
    Thank you - I've made a change, let's see what happens :-)
    It should work. Before HS was more forgiving, now they do have more checks (better later than never?)

    Leave a comment:


  • IanIreland
    replied
    Thank you - I've made a change, let's see what happens :-)

    Leave a comment:


  • brientim
    replied
    Originally posted by IanIreland View Post
    Click image for larger version  Name:	Ikea2.PNG Views:	0 Size:	319.4 KB ID:	1466424
    There is duplicate values in the screenshoot.
    Range 1-100 and single value 100
    Change Range from 1-100 to 1-99
    Waiting for the fix by HST may not be worth the wait.

    Leave a comment:


  • alexbk66
    replied
    Did you read post #5?

    Since HS 4.1.15.0 doesn't seem to fix the problem - you need to either delete the offending devices and restart the plugin, or change the graphics settings manually.

    Leave a comment:


  • IanIreland
    replied
    Click image for larger version

Name:	Ikea2.PNG
Views:	31
Size:	319.4 KB
ID:	1466424

    Leave a comment:


  • alexbk66
    replied
    Thank you, but I mean the screenshot of Status/Controls/Graphics configuration

    Leave a comment:


  • IanIreland
    replied
    Click image for larger version

Name:	Ikea.PNG
Views:	32
Size:	283.9 KB
ID:	1466281

    Leave a comment:


  • alexbk66
    replied
    Originally posted by IanIreland View Post
    Since upgrading to 4.1.15.0 I am now seeing these errors in the log.
    My end value is 100.
    Is there anything else I can check?
    4.1.15.0 is supposed to fix the problem, not create. Can you post the screenshot, "My end value is 100" is kind of hard to understand.

    Leave a comment:


  • IanIreland
    replied
    Since upgrading to 4.1.15.0 I am now seeing these errors in the log.
    My end value is 100.
    Is there anything else I can check?

    Leave a comment:


  • alexbk66
    replied
    It's confirmed bug in HS4 https://github.com/HomeSeer/Plugin-SDK/issues/179

    Leave a comment:


  • alexbk66
    replied
    HST added more error checking in last update. Don't know if it's good or bad...

    Leave a comment:


  • frankis78
    replied
    It seems like changing the end value to 99 on dim, and on status graphic did the trick. No more error for now. Will watch it and see if anything else comes up.

    Leave a comment:


  • frankis78
    replied
    Yes it might have started after the 4.1.14 update. I will try to change the end value manually now first, to see if it is ok.

    Leave a comment:

Working...
X