Announcement

Collapse
No announcement yet.

Missing picture

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Missing picture

    Hi, i see there is an error in the log
    File does not exist: /home/pi/HomeSeer/html/AKIkea/WarmWhite.png


    Do you have this pic?
    I see that there is not any picture in this folder at all.
    Thanks.


    #2
    I generate the color icons at runtime, on Windows it's ok. I need to check on Linux...

    Click image for larger version

Name:	2021-03-26 (2).png
Views:	24
Size:	109.4 KB
ID:	1465221

    Comment


      #3
      Actually, in some plugin version I added cleaning of the html folder (to delete generated html files on start-up) - but I was deleting all files in the folder.

      Then I fixed it to delete only html files, but I thought it should re-create the color icons? What plugin version BTW?

      If not, just extract attached zip.
      Attached Files

      Comment


        #4
        Yeah, it re-creates the color icons only when you delete and re-create the Ikea HS devices

        Comment


          #5
          Ok great.
          Just a tip, i checked the Native Homeseer Philips Hue plugin, and they have it inside a image folder, maybe its good for you as well, to do the same structure
          Click image for larger version

Name:	2021-03-25_14-57-10.png
Views:	17
Size:	92.2 KB
ID:	1465229

          Comment


            #6
            Everybody do it differently. It doesn't matter if it works. Does it work?

            Comment


              #7
              Yes it works now
              Thank you.

              Comment


                #8
                Great

                Comment

                Working...
                X