Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hs4 v 4.1.5 broke something I think?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Hs4 v 4.1.5 broke something I think?

    Hi Wim, my hs log is showing a lot of debug. I think it is since I upgraded to hs4 4.1.5? Restarting hs4 does not help.

    edit: all devices are from Jowihue

    Here is an example:

    Code:
     
    8/29/2020 02:23:21
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5317 - found Bedroom Ceiling Middle
    8/29/2020 02:23:21
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5317
    8/29/2020 02:23:14
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5408 - found LV motion sensor
    8/29/2020 02:23:14
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5408
    8/29/2020 02:23:13
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5302 - found Bathroom ceiling
    8/29/2020 02:23:13
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5302
    8/29/2020 02:22:58
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5378 - found Mail Box
    8/29/2020 02:22:58
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5378
    8/29/2020 02:22:42
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5252 - found Office Hue Motion Windows
    8/29/2020 02:22:42
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5252
    8/29/2020 02:22:35
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5347 - found Kitchen Bin
    8/29/2020 02:22:35
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5347
    8/29/2020 02:22:33
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5291 - found LV Shelve Corner ceiling
    8/29/2020 02:22:33
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5291
    8/29/2020 02:22:32
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5252 - found Office Hue Motion Windows
    8/29/2020 02:22:32
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5252
    8/29/2020 02:22:13
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5378 - found Mail Box
    8/29/2020 02:22:13
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5378
    8/29/2020 02:22:12
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5302 - found Bathroom ceiling
    8/29/2020 02:22:12
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5302
    8/29/2020 02:22:12
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5408 - found LV motion sensor
    8/29/2020 02:22:12
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5408
    8/29/2020 02:22:12
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5408 - found LV motion sensor
    8/29/2020 02:22:12
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5408
    8/29/2020 02:22:12
    Plugin Debug GetDeviceWithFeaturesByRef - devRef : 5408 - found LV motion sensor
    Here is a picture of the plugin trace settings.

    Attached Files

    #2
    Going back to hs4 v 4.1.4 ''resolve'' this. I am not sure where to report this honestly lol.

    Comment


      #3
      It is a HS4 logging issue and not a plugin issue.

      Comment


        #4
        Please all report this to HS, because it is annoying This should not have been released without testing first.
        -- Wim

        Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
        650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

        Comment


          #5
          Logged as HSCS-1460

          Comment


            #6
            Originally posted by MattL0 View Post
            Logged as HSCS-1460
            Thanks for logging this error. I'm getting flooded with logs.

            Comment


              #7
              I'll also open a case.

              Comment


                #8
                Bug reported under HSCS-1520

                Comment


                  #9
                  resolved in hs4 4.1.6.0

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by MattL0 View Post
                    resolved in hs4 4.1.6.0
                    Yes, and now that the noise is gone and the update to JowiHue is implemented it identified that I had a persistent issue with an orphaned device that I have now fixed.

                    Comment


                      #11
                      Great. Will upgrade HS myself too now.
                      -- Wim

                      Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
                      650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

                      Comment

                      Working...
                      X