Announcement

Collapse
No announcement yet.

Insteon Hub goes unresponsive, plugin fills up log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mnsandler
    replied
    can you also post the hs tools/about info

    also, do back from the hs tools/backup menu

    and install the latest beta from the plugins/add page

    https://forums.homeseer.com/forum/hs4-products/hs4-plugins/lighting-primary-technology-plug-ins-aa/mns-insteon-mnsandler/1544051-mns-insteon-beta-4-0-3-9

    Leave a comment:


  • martinl78
    replied
    Sorry about that. I have just learned to narrow the scope of the log and export it.. Here you go. Thanks.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • mnsandler
    replied
    please use the following to post the log

    To post an HS log if you have issues or get errors (Do not copy and post the log, its unreadable)
    - Goto to the hs tools/log menu, Export the log of the transactions, download it and attach it to your post

    can you also post the hs tools/about info. so can see your setup

    Leave a comment:


  • martinl78
    started a topic Insteon Hub goes unresponsive, plugin fills up log

    Insteon Hub goes unresponsive, plugin fills up log

    The plugin has been working fantastic since I set it up and got the kinks worked out. However, today suddenly things got weird. HS4 was allowing me to send commands but nothing was happening. Checked the log and apparently the hub was no longer responding. The plugin tried to recover gracefully and then decided to restart the plugin. On restart of the plugin it gets into a loop of not being started yet...and spews the same log entry several times per minute and fills up the log. The solution was to unplug the hub and plug it back in. The IP address never changed. Everything is working fine now. Wondering if it is a good idea to make the hub restart periodically to avoid this?


    Attached Files
Working...
X