Announcement

Collapse
No announcement yet.

Insteon Motion Sensor Events

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    I've loaded the Beta plugin. The log file is attached. Thanks.

    log(21).txt

    Comment


      #17
      ok. let me know if you see the same errors/exceptions logged like before.
      Mark

      HS3 Pro 3.0.0.534
      Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
      Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
      Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

      Comment


        #18
        My Insteon Hub disconnected from the router which stopped all HS4 events. Once I got the Hub reconnected to the router I restarted HS4 and re-enabled the Insteon PlugIn. The system seems to be working as it should with no error messages appearing in the log. It appears the 11 beta fixed the issue. Thanks for your help.

        Comment


          #19
          thanks for reporting back.
          Mark

          HS3 Pro 3.0.0.534
          Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
          Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
          Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

          Comment

          Working...
          X