Announcement

Collapse
No announcement yet.

Device Configuration

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Device Configuration

    I installed three RTH9585WF Thermostats. Everything seems to be working. However, the Thermostat tab in the Device Manager just spins forever on all thermostats.
    Running HS 4.2.16.0 and Plugin 4.2.0.7 Windows 11

    Thanks. -Rick

    Click image for larger version  Name:	Thermostat.jpg Views:	0 Size:	15.0 KB ID:	1578939
    This is all that was in the log.

    12/4/2022 00:03:21.083 Info HSPI.Initialize - Homeseer Version: 4.2.16.0
    12/4/2022 00:03:21.083 Info HSPI.Initialize - Running on Windows Version 6.2.9200.0
    12/4/2022 00:03:21.083 Info HSPI.Initialize - Honeywell WiFi Thermostat Version: 4.2.0.7
    12/4/2022 00:03:21.083 Info HSPI.Initialize - Honeywell WiFi Thermostat Core Version: 1.0.0.7
    12/4/2022 00:03:21.208 Info HSPI.Initialize - Honeywell WiFi Thermostat initialized.
    12/5/2022 01:37:45.051 Debug HSPI.PostBackProc - Handling postback from WiFi_Tstat_Configuration.html
    12/5/2022 01:37:56.021 Debug HSPI.PostBackProc - Handling postback from WiFi_Tstat_Configuration.html
    12/5/2022 01:40:35.056 Trace PluginSettings.Save - <<<< PluginSettings.Save
    12/5/2022 01:40:35.056 Trace HSPI.OptionsPagePostback - <<<< HSPI.OptionsPagePostback={"result":true,"text":null}
    12/5/2022 01:40:35.056 Trace HSPI.PostBackProc - <<<< HSPI.PostBackProc=<html>
    12/5/2022 01:40:49.975 Trace HSPI.GetJuiDeviceConfigPage - >>>> HSPI.GetJuiDeviceConfigPage(2758)
    12/5/2022 01:41:09.313 Trace HSPI.PostBackProc - >>>> HSPI.PostBackProc(WiFi_Tstat_Configuration.html, {"action":"download"}, rick@myemail.com, 6)
    12/5/2022 01:41:09.313 Debug HSPI.PostBackProc - Handling postback from WiFi_Tstat_Configuration.html
    12/5/2022 01:41:09.313 Trace HSPI.OptionsPagePostback - >>>> HSPI.OptionsPagePostback({"action":"download"})‚Äč

    #2
    Can you please try this with the 4.2.0.8 beta? I tested this on my system and it's working. Unfortunately the log doesn't tell me much - just that the plugin API's "GetJuiDeviceConfigPage" was invoked (because you opened this tab) but then nothing happens. That's the plugin interacting with HS, so I'm a bit stumped...

    Comment


      #3
      Thanks for the quick reply and for the fix. The 4.2.08 beta fixed the problem. The plugin works well and I am very pleased with the overall operation.

      Comment


        #4
        Originally posted by Archcantor View Post
        Thanks for the quick reply and for the fix. The 4.2.08 beta fixed the problem. The plugin works well and I am very pleased with the overall operation.
        Glad to hear that, thanks. I thought I remembered addressing this in 4.2.0.8 but I guess I forgot to put it in the release notes!

        Comment

        Working...
        X