Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plugin keeps making new fan speed devices.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • alexbk66
    replied
    NP

    Leave a comment:


  • RobCrisp
    replied
    thank you, I upgraded to 4.0.0.11, rebooted a few times and all looks ok.

    Leave a comment:


  • alexbk66
    replied
    Please read next thread: https://forums.homeseer.com/forum/hs...on-hs4-restart

    Leave a comment:


  • RobCrisp
    started a topic Plugin keeps making new fan speed devices.

    Plugin keeps making new fan speed devices.

    I want to start off that I think this is probably one of the most useful plugin I have. I have two ceiling fans and each use a HS-WD200 and a HS-WS200. I use the multi tap on the dimmer to run an event to turn on 1 LED for speed 1, then puts the fan into speed 1. This goes all the way to speed 5. The switch is not connected to anything but just triggers bond to turn the light on the fan on. I could not be happier with this setup.

    I recently saw there was a HS4 upgrade for Bond and I have installed it. At the moment the bond plugin version is 4.0.0.10 and HS is 4.1.13.0. I have noticed since then I keep seeing additional fan speed devices which break my events and I have to reprogram them. At the moment I see 4 Fan Speeds for one fan. I have removed them in the past and it works for a few days and then the additional devices get created and the events break again.

    What kind of information do you need from my system to help resolve this? Keep in mind I do not know when these extra devices are getting created.
Working...
X