Announcement

Collapse
No announcement yet.

graphic with that value set already exists

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    graphic with that value set already exists

    Im getting this error message in the log. Running AK Bond 4.0.0.11
    Code:
     
    3/11/2021 7:10:15 AM
    AK Bond Warning Device [1106] not found
    3/11/2021 7:10:10 AM
    AK Bond Warning Device [1106] not found
    3/11/2021 7:10:03 AM
    HomeSeer Warning Error displaying device (1) Bond Master Bed master bed fan.FanSpeed:A status graphic with that value set already exists Check with the owner of the plugin that created this device.
    3/11/2021 7:10:03 AM
    HomeSeer Warning Error displaying device (1) Bond Master Bed master bed fan.FanSpeed:A status graphic with that value set already exists Check with the owner of the plugin that created this device.
    3/11/2021 7:10:03 AM
    HomeSeer Warning Error displaying device (1) Bond Master Bed master bed fan.FanSpeed:A status graphic with that value set already exists Check with the owner of the plugin that created this device.

    #2
    What HS version?

    And any info about the device? I.e. template name, screenshots? Device config page?

    Can you please also attach AKBond.ini

    Comment


      #3
      HS4 Standard Edition 4.1.14.0 (Windows)

      The device is a ceiling fan.
      Attached Files

      Comment


        #4
        Originally posted by krh1009 View Post
        HS4 Standard Edition 4.1.14.0 (Windows)

        The device is a ceiling fan.
        Thank you krh1009 , I did realise that it's a ceiling fan. But sure there's more info you can provide?
        I need screenshot of the offending device Status/Graphics config page.

        There's many different ceiling fans, I need to know exact template name for your device - it can be found in the mobile app.
        Also, in the HS log when plugin starts (i.e. "My Bridge: Creating device 'CF'...")
        And in ver 4.0.0.12 (BETA) I added the template name in My Devices table:

        Click image for larger version

Name:	MyDevicesWithTemplate.jpg
Views:	50
Size:	46.6 KB
ID:	1462351

        Comment


          #5
          Also in ver 4.0.0.12 (BETA) I added checks for existing StatusGraphics, please check logs for Warnings

          [EDIT]

          Note: The above checks only executed when the HS device is created first time.

          BTW, is it a new HS4 install, or you upgraded from HS4?

          Comment


            #6
            This was a HS3 system without the Bond plugin. I upgraded to HS4 and then added Bond plug-in. Side note, last night I switched to the 4.0.0.12 beta version, but did not see any table like the screenshot with template info. Not sure how to navigate to that table. I provide the template ID from the bond mobile app.

            Here are the templated ID and Graphic state info:


            screencapture-192-168-1-111-devices-html-2021-03-12-16_40_40.pdf



            Click image for larger version  Name:	IMG_0220 2.PNG Views:	0 Size:	72.0 KB ID:	1462510

            Comment


              #7
              Ver 4.0.0.13 (BETA) - Fixed overlapping Status Graphics. In latest HS 4.1.14.0 they added the extra checks for this.

              The fix is for FanSpeed and Brightness devices (i.e. devices which have a range of values). So you need to remove the FanSpeed child devices and restart the plugin.

              The Brightness device I couldn't test, so if anybody find an issue - feel free to let me know.

              Comment


                #8
                Originally posted by krh1009 View Post
                Side note, last night I switched to the 4.0.0.12 beta version, but did not see any table like the screenshot with template info. Not sure how to navigate to that table. I provide the template ID from the bond mobile app.
                Click image for larger version

Name:	2021-03-13.png
Views:	38
Size:	42.2 KB
ID:	1462551

                Comment


                  #9
                  I upgraded to 4.0.0.13, still get the msg:

                  Click image for larger version  Name:	Screen Shot 2021-03-13 at 9.53.17 AM.png Views:	0 Size:	280.1 KB ID:	1462633


                  Sidenote: No "My bridge" option for the plug-in, only "settings":

                  Click image for larger version  Name:	Screen Shot 2021-03-13 at 6.47.38 AM.png Views:	0 Size:	30.5 KB ID:	1462604
                  Click image for larger version  Name:	Screen Shot 2021-03-13 at 6.47.09 AM.png Views:	0 Size:	13.7 KB ID:	1462605

                  Comment


                    #10
                    Did you delete the FanSpeed child devices?

                    Comment


                      #11
                      After deleting the FanSpeed device the warnings stopped. Thank you.

                      Comment


                        #12
                        Originally posted by krh1009 View Post
                        After deleting the FanSpeed device the warnings stopped. Thank you.
                        Glad it worked. Better of course to read 3 lines of text to save time, I write for a reason.

                        Comment

                        Working...
                        X