Announcement

Collapse
No announcement yet.

Minka Aire Smart by Bond Device

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Also, in the log you can filter by AKBond only, because I don't really need the whole log, I just need to find a single error:

    Click image for larger version

Name:	2021-04-14 (3).png
Views:	15
Size:	61.7 KB
ID:	1468658

    Comment


      #17
      Thanks for teaching me that. I did not know. I filtered for only AK Bond data, but the txt file is still to large. PDF also wont upload due to size, so I saved it as a word doc. I hope that is ok.
      Attached Files

      Comment


        #18
        Thank you for that. Still too much info.

        Can I suggest,

        1. Stop the plugin
        2. Clear log
        3. Delete Bond devices
        4. Start plugin

        This way you'll get just enough log to see what's gion on

        Comment


          #19
          I think I know, /v2/bridge/ command fails - I guess because your device is not really the Bond Bridge.

          I'll make some change and post new version soon

          Comment


            #20
            Ok thanks. Do you want me to still go through 1-4 steps above, or wait until the new version is posted?

            Comment


              #21
              Just wait please

              Comment


                #22
                Ok, ver 4.0.0.20 (BETA) - hopefully should fix your problem, obviously I can't test it.

                It should try /v2/bridge/ command once since I don't know if it's Bond or SBB device.

                Please try asap as it's getting late here in AU

                Comment


                  #23
                  Just updated and it is working now. Thank you for the help. There still is a 404 error, but other than that it is working. I am uploading the screenshot and log in case you need it for the 404 issue.

                  Thank you again! Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-04-14 100807.png
Views:	8
Size:	204.3 KB
ID:	1468684

                  Comment


                    #24
                    Hmm, it looks like it's still trying /v2/bridge/ command... I'll fix it tomorrow then.

                    Comment


                      #25
                      Ok, try ver 4.0.0.21. Please clear log and copy just starting bits from "Initializing plugin AK Bond" - because most errors usually happen when plugin starts

                      Comment


                        #26
                        Thanks again for the help. Really appreciate it.

                        Comment


                          #27
                          The update looks like it worked. Log attached.
                          Attached Files

                          Comment


                            #28
                            Yeah, looks better. No more error?

                            Remember to disable Log. Thanks for cooperation

                            Comment


                              #29
                              Not seeing any errors. Will disable the log now 😀

                              Comment


                                #30
                                Great

                                Comment

                                Working...
                                X