Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error: A status graphic with that value set already exists

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Error: A status graphic with that value set already exists

    Originally posted by oddjob View Post
    I get the same error message for all my Bond devices on startup.

    12/14/2021 6:22:38 PM HomeSeer~!~Warning~!~Error displaying device (1) Bond Living Room Living room fan.FanSpeed:A status graphic with that value set already exists Check with the owner of the plugin that created this device.


    This is just the first device but the same error is on all fans and the fireplace. I'm on 4.0.0.22 on Windows 10.
    Can you please post screenshot of the status/graphics settings page

    #2
    I hadn't even noticed all the duplicates until I just pulled it up.
    Click image for larger version

Name:	image_108022.png
Views:	97
Size:	88.5 KB
ID:	1515095

    Comment


      #3
      There are more but I ran out of screen real estate

      Comment


        #4
        Can you please post screenshot of the status/graphics settings page - for "Ceiling fan.FanSpeed (889)". Thank you.

        Comment


          #5
          Sorry for the delay

          Click image for larger version

Name:	image_108381.png
Views:	101
Size:	95.2 KB
ID:	1517659

          Comment


            #6
            Cont
            Click image for larger version

Name:	image_108382.png
Views:	104
Size:	99.1 KB
ID:	1517661

            Comment


              #7
              What HS version do you have? You should post output from Tools => Help. I get different picture (below).

              Ver 4.0.0.23 (BETA) - Added checks for "A status graphic with that value set already exists"


              Click image for larger version

Name:	2022-01-01.png
Views:	108
Size:	77.4 KB
ID:	1517751

              Comment


                #8
                HS4 Pro Edition 4.2.7.0 (Windows)

                Comment


                  #9
                  You should post output from Tools => Help

                  Did you try Ver 4.0.0.23 (BETA) - Added checks for "A status graphic with that value set already exists"?

                  Comment


                    #10
                    I tried 4.0.0.23 Beta. Same issue.

                    Error displaying device (1) Bond Living Room Living room fan.FanSpeed:A status graphic with that value set already exists Check with the owner of the plugin that created this device.





                    Comment


                      #11
                      Originally posted by oddjob View Post
                      I tried 4.0.0.23 Beta. Same issue.
                      Can you please post the screenshot of your Status/Graphics settings for Fan Speed device (like post #7)

                      Comment


                        #12
                        Originally posted by oddjob View Post
                        I tried 4.0.0.23 Beta. Same issue.

                        Error displaying device (1) Bond Living Room Living room fan.FanSpeed:A status graphic with that value set already exists Check with the owner of the plugin that created this device.
                        You need to delete the Fan Speed device (when plugin is disabled)

                        Comment

                        Working...
                        X