Announcement

Collapse
No announcement yet.

Start Dimmer does nothing, toggle works. Off = On and On = Off

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • alexbk66
    replied
    Please try Ver 4.0.5.4 anyways, you might need to re-create the device, at least the Light child.

    Leave a comment:


  • randy
    replied
    Originally posted by alexbk66 View Post

    Can you enable Log (set to Trace), restart plugin and EXPORT HS log to file (filter by plugin first - FROM FILTER)

    What's your template for the device?

    | Off = On and On = Off

    Do you mean the controls are inverted? Can you highlight in the log where you sent On and Off commands.

    Bond support is very good - but I need exact info what's wrong.
    I’m in the final stages of a bathroom remodel project. It is the primary, I’m 2 weeks in and I’ll suffer WAF erosion if I don’t finish it this weekend. I’ll dive into the Bond next week.

    Leave a comment:


  • Start Dimmer does nothing, toggle works. Off = On and On = Off

    Originally posted by randy View Post
    None of mine do. Start Dimmer does nothing, toggle works. Off = On and On = Off. Possibly a Bond issue, none of these features work from the app either. The App does offer a stop when the dimmer is started, but the light does nothing. I may remove one and add it again, maybe Bond has better profiles than they did when I added these. This was an early access model, so it has been a while.

    Can you enable Log (set to Trace), restart plugin and EXPORT HS log to file (filter by plugin first - FROM FILTER)

    What's your template for the device?

    | Off = On and On = Off

    Do you mean the controls are inverted? Can you highlight in the log where you sent On and Off commands.

    Bond support is very good - but I need exact info what's wrong.
Working...
X