Announcement

Collapse
No announcement yet.

Issues Getting Z Wave to Work On Hometroller Pi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Issues Getting Z Wave to Work On Hometroller Pi

    I'm trying to connect a first alert z wave CO2 and smoke alarm to my hometroller pi. For some reason when I go into Z Wave interfaces next to HS-ZWPB700 it says "warning the interface is experiencing trouble. trying disabling the interface and re enabling it". I've tried disabling and re enabling it but that hasn't worked. Any ideas? If I have the insteon or chromecast plugins running on homeseer would those interfere with the z wave plugin?

    Thanks

    G

    #2
    Try a complete power off for a minute or so.
    Once restarted, try disabling/enabling again.
    HS4Pro Running on a Raspberry Pi4
    67 Z-Wave Nodes, 111 Events, 422 Devices
    Z-Wave, UPB, WiFi
    Plugins: EasyTrigger, weatherXML, OMNI, Z-Wave, Tuya, Device History
    HSTouch Clients: 3 Android, 1 Joggler

    Comment


      #3
      rmasonjr just tried it. Didnt fix the problem. i unplugged it for over a minute and then plugged it back in and still had the warning message next to the HS-ZWPB700 interface in the z wave interfaces tab. When I tried to disable and re enable it, it gave me an error message that it was having trouble initializing the device. Any other ideas?

      Comment


        #4
        Ugh. I was hoping that would fix it for you.
        Give the support guys a call and see if they have some troubleshooting steps.
        HS4Pro Running on a Raspberry Pi4
        67 Z-Wave Nodes, 111 Events, 422 Devices
        Z-Wave, UPB, WiFi
        Plugins: EasyTrigger, weatherXML, OMNI, Z-Wave, Tuya, Device History
        HSTouch Clients: 3 Android, 1 Joggler

        Comment

        Working...
        X