Announcement

Collapse
No announcement yet.

BLLAN Upgrade Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BLLAN Upgrade Issue

    I just upgraded my plugin from 2.0.41.0 to 2.0.42.0 and now all of my devices are not reliably reporting. They are all reporting online but I know about half are not online. I've also tried creating new devices and those don't work either. It reports online then when I take the device offline it goes offline for only about 1 minute then it reports back online but I didn't bring the device back online so it should still be offline.


    Please help!

  • #2
    Originally posted by whoamib View Post
    I just upgraded my plugin from 2.0.41.0 to 2.0.42.0 and now all of my devices are not reliably reporting. They are all reporting online but I know about half are not online. I've also tried creating new devices and those don't work either. It reports online then when I take the device offline it goes offline for only about 1 minute then it reports back online but I didn't bring the device back online so it should still be offline.


    Please help!
    I have the same issue and 41 was taken out of the store. So now looking for .41 to install.

    Comment


    • #3
      Try 2.0.43 in the beta section
      The change should not have touched the actual devices
      Cheers,
      Bob
      Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

      Comment


      • #4
        Originally posted by Blade View Post
        Try 2.0.43 in the beta section
        The change should not have touched the actual devices
        A quick test seems to be ok, But it's installed and I'll test further threw the day and report back later.

        Thanks for the quick update.

        Comment


        • #5
          Thank you so much for the quick fix! That resolved the problem.

          Comment


          • #6
            Blade, I also have not had any troubles after that updated fix.

            Comment

            Working...
            X