Announcement

Collapse
No announcement yet.

System Crash

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • System Crash

    Bob,

    After the upgrade to version 2.5.x my system is crashing almost every day.

    I remember this problem also with PHNetwork.
    I'm not sure this is the same problem here..
    I have done a fresh installation...still problems
    now disabled some plugins..BLLan is one of the plugins that is disabled.

    Hope to find a solution...



    2-12-2010 21:32:21
    Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
    HomeSeer version: 2.5.0.1
    Source: mscorlib
    Target: Void ExecuteCodeWithGuaranteedCleanup(TryCode, CleanupCode, System.Object)
    Stack trace:
    at System.Runtime.CompilerServices.RuntimeHelpers.ExecuteCodeWi thGuaranteedCleanup(TryCode code, CleanupCode backoutCode, Object userData)
    at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionConte xt executionContext, ContextCallback callback, Object state)
    at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
    at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

  • #2
    Make sure you are running the newest BLLAN from my site.
    Good luck
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      It's the latest version.
      1.0.6

      No crash last night..
      Will wait 24h and then enable BLLan again

      Comment


      • #4
        I am also seeing this when Using BLLan.
        Using ver 1.0.6

        Comment


        • #5
          Log a help desk ticket on my site and attach a debug log of BLLAN causing the issue.
          Without that it will be hard to find.
          BTW, I have been running 1.0.6 now for months and no issues with HS 2.5.0.1
          Cheers,
          Bob
          Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

          Comment


          • #6
            Ticket logged.

            Comment


            • #7
              Is anyone else seeing this?
              If you are please let me know
              Cheers,
              Bob
              Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

              Comment


              • #8
                Same problem : http://board.homeseer.com/showpost.p...0&postcount=15

                System works fine with v1.0.4.0 (excepted some wrong status) but is crashing every day with version 1.0.6.0.

                Comment


                • #9
                  Do you think loss of network connection is happening when the error happens in HomeSeer?
                  Please let me know
                  Cheers,
                  Bob
                  Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                  Comment


                  • #10
                    Not for me.
                    Sometimes during the night, while nothing happens. Sometimes during the day. I can't reproduce the problem but it happens by itself whatever time about once a day.
                    The only thing I'm sure is that it's when I use v1.0.6.0.

                    I understand, it's quite difficult to solve

                    Comment


                    • #11
                      v1.0.6.0 works perfect on my system.
                      -Mike-

                      -Home automation powered by the wind and sun-
                      Zotac 9300g-Q9400s-4gb ram-Intel 120 SSD-MS XP
                      HS 2.5.0.20, BLlan,BLweather,MCSXap,Jon00 graphing,Jon00 Whois,Snevl/Ten WeatherAlerts
                      W2c,Ztroller,z-wave+18,Q100D's,Silex 3000gb
                      Zoneminder 1.24.2 - Ubuntu 11.04 x64 on top of Xenserve
                      Zoneminder 1.24.2 - Ubuntu 11.04 x64 Zotac D525 atom

                      Comment


                      • #12
                        Same issue here.

                        Even new installation did not help.

                        In PHnetwork same problem for some of the users.
                        it did not happen on all the systems.

                        Some common problems when this was happening with Phnetwork.
                        - Vmware users
                        - Garbage collecting scripts (Jon000)
                        - Lot of devices, events and plugins

                        First crash started in version 2.5.x
                        Upgrade to v 2.5.4 did not help.
                        Homeseer was running on a Macmini (Windows XP)

                        New installation of Windows (Vmware server)
                        New installation of Homeseer
                        Transfer of the plugins to the new system.

                        system did stil crash once a day.

                        Comment


                        • #13
                          I am looking into it.
                          This might be a hard one to solve.
                          Cheers,
                          Bob
                          Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                          Comment


                          • #14
                            OK this is a known bug in windows.
                            It does not happen all the time so that is why some are not seeing it.
                            I am looking into a way to solve it.
                            Cheers,
                            Bob
                            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                            Comment


                            • #15
                              Hi Bob,
                              Any news about the next release?

                              Comment

                              Working...
                              X