Announcement

Collapse
No announcement yet.

System Crash

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    I cannot duplicate the issue here. I automatically restart HS every Sunday morning so it is up for 7 days and I have never had it crash.
    It is a known bug in .net and I am wondering if because I am running Windows 7 that the issue is resolved in the newer .net version.
    I was seeing the issue with XP occassionally but I have not seen it now in a long time.
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


      #17
      There are lot of other issues with W7
      Hope you will find a workaround for this problem.

      My system was running well before the upgrade to HS 2.5.0.4
      There must be some changes in 2.5.0.4

      Comment


        #18
        I am running 2.5.0.1
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


          #19
          Bob,
          I think Win7 will not solve this problem.
          Since the problem is .net 2 related and this will be the same in windows 7.
          or?

          Comment


            #20
            I am just saying that it has not heppened to me now in about 6 months or more.
            The only difference for me that I can think of was Windows 7.
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment


              #21
              FYI, I'm running XP professional with 1.0.6.0 with no issues

              Comment


                #22
                Hi,
                Interesting enough I'm getting the same problem as well. I like these BL plugin, I'm installing almost all of them including the CPU Advisor, could it be this plugin that is cause the problem and not the BLLAN?

                1/15/2011 3:36:51 AM
                Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
                HomeSeer version: 2.5.0.1
                Source: mscorlib
                Target: Void ExecuteCodeWithGuaranteedCleanup(TryCode, CleanupCode, System.Object)
                Stack trace:
                at System.Runtime.CompilerServices.RuntimeHelpers.ExecuteCodeWi thGuaranteedCleanup(TryCode code, CleanupCode backoutCode, Object userData)
                at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionConte xt executionContext, ContextCallback callback, Object state)
                at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
                at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

                Please specify what you were doing at the time of this error:

                Comment


                  #23
                  It is a known issue when I researched it on the web.
                  What OS are you running?
                  I am running Windows 7 and I have not seen the in months.
                  Cheers,
                  Bob
                  Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                  Comment


                    #24
                    Originally posted by aldo View Post
                    Hi,
                    Interesting enough I'm getting the same problem as well. I like these BL plugin, I'm installing almost all of them including the CPU Advisor, could it be this plugin that is cause the problem and not the BLLAN?
                    For me the problem only occurs when BLLAN is running.
                    Installed DooNetwork and disabled BLLAN had an uptime of just over 3 weeks.
                    Had to restart Homeseer so I disabled DooNetwork and enabled BLLAN and after about 8 hours I was greeted by the memory error.
                    Now back to DooNetwork and everything if fine.

                    Comment


                      #25
                      XP Professional SP3

                      Comment


                        #26
                        Just an FYI, it seems to be crashing around the same time, with mine around 3:30 AM. I will disable it and see if it is happening again or not.

                        Comment


                          #27
                          I encountered this problem after I upgraded to the latest version coming from version 1.0.4.0
                          I reverted back to 1.0.4.0 and the problem disappeared.

                          So this issue must be introduced in version 1.0.5.0 or later !!!!

                          /Rien
                          Regards,

                          Rien du Pre
                          The Netherlands
                          Using:
                          Homeseer PRO latest HS4 BETA on a Raspberry
                          Plugin's:
                          RFXCOM, mcsMQTT, Z-Wave

                          Comment


                            #28
                            Anyone know where I can get an earlier version? I'm currently on version 1.0.7.0 and having this crash issue happen almost every other day..

                            Comment


                              #29
                              Originally posted by bmora View Post
                              Anyone know where I can get an earlier version? I'm currently on version 1.0.7.0 and having this crash issue happen almost every other day..
                              Hope these help you

                              http://dl.dropbox.com/u/3445051/BLLAN_1.0.3.exe
                              http://dl.dropbox.com/u/3445051/BLLAN_1.0.4.exe

                              TrOjAn

                              Deleted in 24 hours

                              Comment


                                #30
                                Confirming

                                Hi Everyone,

                                I am just confirming I saw this too on a new Hometroller build, with BLLan on I would get the mscorlib error in a few hours of startup.

                                No BLLan and no problem.

                                Can we please get a repost of previous revisions?

                                thanks

                                Mark

                                Comment

                                Working...
                                X