Announcement

Collapse
No announcement yet.

Network Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Network Issue

    I have been noticing this for awhile. Whenever I have this plugin running it seems like everytime it does a Ping or something, if I am connected to my homeseer machine from another computer messing around with it (ex: making a event, checking the logs, etc...) I lose connection to the homeseer machine. I usually have to wait about 15-20 second before I can connect to it again. I have to disable the plugin anytime I want to look at or make changes on my homeseer computer, otherwise its impossible since it keeps dropping the connection. Has anyone else had this issue?
    -Tom-

    #2
    Originally posted by twa8000 View Post
    I have been noticing this for awhile. Whenever I have this plugin running it seems like everytime it does a Ping or something, if I am connected to my homeseer machine from another computer messing around with it (ex: making a event, checking the logs, etc...) I lose connection to the homeseer machine. I usually have to wait about 15-20 second before I can connect to it again. I have to disable the plugin anytime I want to look at or make changes on my homeseer computer, otherwise its impossible since it keeps dropping the connection. Has anyone else had this issue?
    I have multiple devices in my network sending a very high volume of ARP network traffic and have never noticed any issues connecting to my HomeSeer system. What type of network switches do you own?

    Regards,
    Ultrajones
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment


      #3
      I am using an ASUS RT-AC88U. Before I switched to this one I was using a Buffalo and I had the same issue.
      -Tom-

      Comment


        #4
        Randy Prade
        Aurora, CO
        Prades.net

        PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

        Comment


          #5
          Just wanted to update, Im still having this issue. I have a fresh install of HS4, As soon as i enable this plugin networking connectivity breaks for about 15-20 seconds every 30-60 seconds or so. I cant visit my homeseer server on my LAN. I can't make changes or work on events as it keeps disconnecting. As soon as I disable the plugin, everything work. I like the plugin but i have to left it disabled to even use homeseer.
          -Tom-

          Comment

          Working...
          X