Announcement

Collapse
No announcement yet.

General Status - Inhibit Area2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • General Status - Inhibit Area2

    For some reason my Area2 (Rain8Net zones) is showing as inhibited. However they appear to cycle. I maybe reading this wrong. The General display has an item that is called "Inhibit StartTime Area 2" which then shows as "inhibited". This could be a double negative meaning Area 2 enabled? If so why is there not an "Inhibit StartTime Area 1"? Area 1 is a HS X10 Zone.

  • #2
    If you have multiple times within a day then the area inhibit will usually be showing the inhibit condition after the first cycle of the day. If will become uninhibited on the minute when the next time for the day arrives and stay this way while the area is active. When the area is done it will go back to inhibited until the next cycle starts.

    Do you see a different behavior than this?

    Comment


    • #3
      I just got my Rain8Net's working (by the way my Lantronix MSS4 works fine with the stock Rain8Nets and works great with direct RAW IP/Serial through mcsSprinklers) but I have the same problem. I only have Area 1 defined with 10 zones in it. But I keep getting the same Area 2 inhibit entry, here is an unmodified excerpt just grabbed from my log file... Can this be turned off?

      5/4/2006 9:13:23 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2
      5/4/2006 9:15:23 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2
      5/4/2006 9:17:23 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2
      5/4/2006 9:19:23 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2
      5/4/2006 9:20:00 PM - Info - Event Trigger "HVAC - Run Fan (Second Floor) (delayed event)"
      5/4/2006 9:20:00 PM - Info - Event Trigger "HVAC - Run Fan (Second Floor)"
      5/4/2006 9:20:00 PM - Aprilaire Therm - [x5] /T:77 /SP:77 /M:Cool(Off) /F:On /R:--
      5/4/2006 9:20:00 PM - Info - Deleting event after run: "Delayed Actions HVAC - Run Fan (Second Floor) (delayed event)"
      5/4/2006 9:23:24 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2
      5/4/2006 9:26:36 PM - Aprilaire Therm - [x1] /T:65 /SP:59 /M:Heat(Off) /F:Auto /R:--
      5/4/2006 9:26:36 PM - Aprilaire Therm - [x3] /T:74 /SP:74 /M:Cool(Off) /F:Auto /R:--
      5/4/2006 9:26:37 PM - Aprilaire Therm - [x5] /T:77 /SP:77 /M:Cool(Off) /F:On /R:--
      5/4/2006 9:27:24 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2
      5/4/2006 9:29:24 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2
      5/4/2006 9:30:00 PM - Info - Event Trigger "HVAC - Stop Fan (Second Floor) (delayed event)"
      5/4/2006 9:30:00 PM - Info - Event Trigger "HVAC - Stop Fan (Second Floor)"
      5/4/2006 9:30:00 PM - Aprilaire Therm - [x5] /T:77 /SP:77 /M:Cool(Off) /F:Auto /R:--
      5/4/2006 9:30:00 PM - Info - Deleting event after run: "Delayed Actions HVAC - Stop Fan (Second Floor) (delayed event)"
      5/4/2006 9:31:24 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2
      5/4/2006 9:32:00 PM - WAF-NetCallerID - Date: 02/19/2006 22:42 Name: Private Number: P
      5/4/2006 9:37:25 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2
      5/4/2006 9:39:25 PM - mcsSprinklers - Sprinkler now inhibited do to Inhibit StartTime Area 2

      Comment


      • #4
        There is a notification option to the log that can be turned on/off. I think it is on the Other page. I need to look into why it is appearing at all. If the area is not used then it should not show as an inhibit.

        Comment


        • #5
          I tried to replicate the Area2 problem without success. Could you post your \Config\mcsSprinklers.ini for my testing

          Comment


          • #6
            Ok, here you go, just so you know Area 2 orrectly doesn't show up on the Areas Setup page, only Area 1 does.

            Here is the config file... (had to zip to make it a valid file type)
            Attached Files

            Comment

            Working...
            X