Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bug Fix ??

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • stipus
    replied
    I sent just sent a new version 0.42.2.2 to the updater.

    The delete bug is fixed.

    A (non-fatal) error that could sometimes appear when autodiscovery interval was set too fast (faster than the dongle could handle) is fixed. I now check for any pending device discovery before running a new discovery.

    Best regards,

    stipus

    Leave a comment:


  • darren-mc
    replied
    I get the same HS error now and again...I am not sure why...it tends to happen when the HS server hasn't got access to the internet...well it does for me at least!

    Leave a comment:


  • stipus
    replied
    MAybe... when i registered your stuff, i lost all my licenses and had to re-enter
    Have a lot going on, so not sure on timing ...but may be interesting bug
    The plugin has nothing to do with the registration process. It must be a problem within HomeSeer.

    Leave a comment:


  • gearyt
    replied
    THANKS for the, again, quick reply

    I shall take the easy road and wait !!

    btw.... Hmmmmm.
    MAybe... when i registered your stuff, i lost all my licenses and had to re-enter
    Have a lot going on, so not sure on timing ...but may be interesting bug

    fyi
    g

    Leave a comment:


  • stipus
    replied
    I fixed the bug, but didn't publish the new version yet. I'll do this soon.

    In the meantime, you can shutdown HS, edit Config/hspi_bt.ini, and remove all [device x] sections.

    If you don't want to remove them all, you must renumber them 0, 1, 2, 3...

    Leave a comment:


  • gearyt
    started a topic Bug Fix ??

    Bug Fix ??

    Have you fixed the bug preventing DELETE ??

    Now that I am smarter, I need to erase junk and re-do
Working...
X