Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need Help -Bluetooth Connector - No Client Found?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • dag-inge
    replied
    I can't discover any devices.

    When I hit the scan now button, i get a server error.



    Forget it! I've the IVT stack' :-(

    Dag-Inge
    Last edited by dag-inge; March 23, 2008, 01:49 PM. Reason: Read the instructions better ;-)

    Leave a comment:


  • stipus
    replied
    Then I don't really understand what could be the problem...

    Are you sure Bluetooth detection is turned on on your device ?

    Can you post the first few plugin log lines from HS event log ?

    Can you try turning DEBUG mode on from the plugin web configuration interface, and then see if there is any error message when you hit the scan button.

    Thanks,

    stipus

    Leave a comment:


  • vanyeh
    replied
    Stipus,

    I believe I am using Widcomm stack version 4.0.1.700.

    Leave a comment:


  • stipus
    replied
    Double-click your Bluetooth icon, then in the Bluetooth window, choose Help - About.

    Leave a comment:


  • vanyeh
    replied
    How do you tell what Bluetooth Stack I am using?

    Thanks

    Leave a comment:


  • stipus
    replied
    What is the Bluetooth stack you are using ?

    Leave a comment:


  • vanyeh
    started a topic Need Help -Bluetooth Connector - No Client Found?

    Need Help -Bluetooth Connector - No Client Found?

    I installed the Bluetooth Plugin v0.40.2.2. The plugin initializes fine but it does not see my bluetooth phone when I scan for device. The computer sees the device but homeseer does not. I am using Linksys USBBT100 USB adapter. Any help?
Working...
X