Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plugin not appearing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plugin not appearing

    Hi,
    I have downloaded the plugin via updater. My Homeseer log says it installed it - but it is not showing in Interfaces. Do I need to do something else to enable it?

  • #2
    If it was installed OK, it should show up in interfaces.

    Comment


    • #3
      That was what I expected - but it doesn't appear to be.

      Comment


      • #4
        Originally posted by IanIreland View Post
        That was what I expected - but it doesn't appear to be.
        Are you running HomeSeer as a service? Are there any errors in the HomeSeer.log that may give a hint when you restart HS?
        -Rupp
        sigpic

        Comment


        • #5
          Thanks for responding to me.
          No not running as a service.
          When I download from updater I get;
          05/07/2013 16:55:53 Updater Starting download of updates05/07/2013 16:55:53 Updater Downloading update: HSDroid Plug-In05/07/2013 16:55:58 Updater Update hspi_HSDroid.dll downloaded successfully05/07/2013 16:55:58 Updater Downloading of updates has completed. Please restart HomeSeer to install the updates.


          After a restart I get;
          05/07/2013 16:58:35 Updater Starting installation of updates05/07/2013 16:58:35 Updater Applying update: HSDroid Plug-In05/07/2013 16:58:35 Updater Executing installer and waiting for it to finish: D:\Program Files (x86)\HomeSeer HSPRO\updates2\HSDroid Plug-In1.0.6.0\HSDroidInstall.msi05/07/2013 16:58:36 Updater Installation of updates completed05/07/2013 16:58:36 Startup Checking for available plug-ins05/07/2013 16:58:36 Info Found plug-in: BT Connector, version: 2.48.2.205/07/2013 16:58:36 Info Found plug-in: X10 CM11A/CM12U, version: 2.2.0.405/07/2013 16:58:36 Info Found plug-in: X10 CM15AUSB, version: 1.0.0.205/07/2013 16:58:36 Info Found plug-in: Insteon, version: 1.9.2.105/07/2013 16:58:36 Info Found plug-in: Media Player, version: 2.4.0.1805/07/2013 16:58:36 Info Found plug-in: pjcComfort2, version: 2.3.14.005/07/2013 16:58:37 Info Found plug-in: WebCam, version: 2.0.0.205/07/2013 16:58:37 Info Found plug-in: ZWave Thermostats, version: 1.3.0.705/07/2013 16:58:37 Startup Restoring device status05/07/2013 16:58:37 Startup Initializing Plug-Ins

          It seems to install but then it is not found.

          Comment


          • #6
            You're not running V3 of Homeseer are you?

            Comment


            • #7
              Manual install

              I bypassed the updater and did a manual install - that seems to have done the trick!

              Comment

              Working...
              X